Δήμος Κοζάνης: Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο

5 Ιουλίου 2023
13:38

Μια ακόμη δράση με μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων από εθελοντές κτηνιάτρους υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ήδη εκπονεί. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Τierarzte-pool».

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες μεριμνούν για τη σίτιση αδέσποτου ζώου συντροφιάς και επιθυμούν να στειρωθεί ο αδέσποτος σκύλος που φροντίζουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461350408, μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 14:00, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη διενέργεια της στείρωσης, του αποπαρασιτισμού, της σήμανσης και του εμβολιασμού του αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

Σημειώνεται, ότι για τη στείρωση απαιτείται η μεταφορά του αδέσποτου ζώου από τον πολίτη στο Δημοτικό Κτηνιατρείο του Δήμου Κοζάνης, την ημέρα και την ώρα που θα προγραμματιστεί το ραντεβού, με τη δράση να αφορά αποκλειστικά και μόνο τη στείρωση, τον αποπαρασιτισμό, τη σήμανση και τον εμβολιασμό αποκλειστικά αδέσποτου ζώου συντροφιάς (σκύλου). Από τη δράση θα αποκλειστούν όσα διαχειρίζονται ως δεσποζόμενα.

Υπενθυμίζεται, ότι υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας του ζώου εφόσον ο πολίτης το επιθυμεί.

9 σχόλια

  • Με τέτοιο πρόβλημα να μην υπάρχουν μόνιμοι κτηνίατροι οι οποίοι θα κάνουν στειρώσεις και να κάνουν εθελοντές Γερμανοί οπότε μπορούν οι άνθρωποι θα λυθεί το ζήτημα;

  • Τι δράση, πλάκα μας κάνετε; Είναι υποχρέωση του Δήμου να περισυλλέγει και να στειρωνει τα αδέσποτα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Και με δικούς του κτηνιάτρους, πληρωνεται από το κρατος για αυτό. Αφηστε τις φανφάρες.

  • Χαχαχαχαχ τρανό μπάχαλο το δημαρχείο Με το παράνομο κυνοκομείο τι γίνεται κάνετε κανέναν έλεγχο κάνουν στειρώσεις η ζευγαρώματα;

  • Ένα αισχος απλά ένας τεράστιο αισχος..καλύπτουμε το πρόβλημα και με βοήθεια από άλλον και όχι από αυτόν που πρέπει.
    Ένας τραγικός νόμο απλά για να υπάρχει, ένας νόμο χωρίς υποδομές.
    Σήμερα στην Πτολεμαΐδα ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στο μακριά λίστα θυμάτων από αναίτιες επιθέσεις αδεσποτων, σε μια κυρία που πήγαινε στην δουλειά της το πρωι.
    Και ψάξε τώρα τον υπεύθυνο να βρεις το δίκιο σου…και τα κοπάδια των πολυπληθεστατων αδέσποτων ανέμελα να κυκλοφορούν στης πόλεις κάνοντας ότι θέλουν χωρίς ο πολίτης να μπορεί να κυκλοφορήσει… Τραγική κατάσταση

  • Σήμερα στην Πτολεμαϊδα ένα ακόμα θύμα πολίτη από αναίτια επίθεση σε γυναίκα που πήγαινε απλά το πρωϊ στην δουλειά.
    Αισχος απλά αισχος…πολυπληθέστερες αγέλες αμέριμνες κυκλοφορούν στην πόλη και ο πολίτης δεν μπορεί να κυκλοφορήσει
    Ένα τραγικός νόμος απλά για να υπάρχει,χωρίς υποδομές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.