kozan.gr: Χρύσανθος Ταϊρίδης στο Δ.Σ. Εορδαίας: “Αν πάτε στα κοιμητήρια του Αγ. Ιωάννου, όταν βρέχει, θα δείτε ότι από τη μέση και κάτω, μόνο με βάρκα μπορείς να πας” (Βίντεο)

5 Ιουλίου 2023
19:54

Σε συνέχεια των όσων ανέφερε, στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, ο επικεφαλής της παράταξης “Με το βλέμμα στο μέλλον” Στάθης Κοκκινίδης σε σχέση με την κατάσταση των κοιμητηρίων, ο δημοτικός σύμβουλος της  μείζονος αντιπολίτευσης Χρύσανθος Ταϊρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αν πάτε στα κοιμητήρια του Αγ. Ιωάννου, όταν βρέχει, θα δείτε ότι από τη μέση και κάτω, μόνο με βάρκα μπορείς να πας. Aπαντώντας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης ανέφερε πως στο έργο της ασφαλτόστρωσης που “τρέχει” έχουν προβλεφθεί να γίνουν και κάποιες εργασίες στα κοιμητήρια του Αγ. Ιωάννου.

5 σχόλια

  • Οταν ησουν Ταιριδη εσυ αντιδημαρχος ηταν ολα καλα κι αγια
    και τωρα ανακαλυψες τον τροχο ?
    ασε να εχουν γνωμη οι πολιτες για καποια πραγματα και να ξερουν κατι παραπανω , δεν χρειαζομαστε κραυγες και φωνες για το θεαθηναι μπας και γινει η φιλη σου η Τερζοπουλου δημαρχος
    – που δεν παιζει ουτε 1 στο εκατομμυριο αυτο –

    • μπορεί να μην ήταν όλα καλά και άγια….
      αλλά τουλάχιστον δούλευε και έτρεχε καθ’όλη την διάρκεια της τετραετίας για να προσφέρει το καλύτερο για τον τόπο μας…αυτό το γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες στην Πτολεμαΐδα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.