Αναγνώστης του kozan.gr ενημερώνει για την απόπειρα εξαπάτησής του και καλεί όλους τους συμπολίτες να είναι προσεκτικοί

6 Ιουλίου 2023
10:58
Κανένα σχόλιο

 

Αγαπητό kozan, είμαι επιχειρηματίας και θέλω να ενημερώσω, μέσω του site σας, ότι χθες 5-7-2023, άγνωστοι επιτήδειοι, επικαλούμενοι το όνομα διευθυντού οικονομικών υπηρεσιών της περιφέρειας, προσπάθησαν να μου αποσπάσουν ένα σημαντικό ποσό από το ebanking. Ευτυχώς δεν την πάτησα. Δημοσιεύω αυτή την ανακοίνωση για να συμβάλω κι εγώ στην ενημέρωση και προφύλαξη του συναδέλφων μου από παρόμοιες καταστάσεις. Ευχαριστώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.