Η Thessaloniki-brand, με αφορμή όσα ειπώθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας κι ανέδειξε το kozan.gr, δίνει διευκρινήσεις για το Φεστιβάλ Καντίνας 2023 που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα

6 Ιουλίου 2023
11:45

Παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και θα θέλαμε να πάρουμε δημόσια θέση ώστε να διευκρινιστούν οι όποιες λανθασμένες εντυπώσεις ή τυχόν παραπληροφόρηση.

Η «Κοινωνία & Πολιτισμός» με τον διακριτικό τίτλο Thessaloniki Brand, είναι μια Αστική ΜΗ κερδοσκοπική οργάνωση και κατά συνέπεια, όποια συζήτηση γίνεται για κερδοφορία είναι άκυρη, διότι δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο σύμφωνα με το Νόμο.

Συγκεκριμένα, η Thessaloniki-brand, έχει μέσω των δράσεων της και Κοινωνική συνεισφορά, αφού έχει αποφασισθεί τα ετήσια έσοδα του ταμείου από την συγκέντρωση χρημάτων, να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρίας, στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε. Ακόμη, θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε πως οποιαδήποτε συνεισφορά και συνεργασία, ανεξαρτήτως ποσού, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για την συνέχιση του έργου μας, θυμίζοντας πως είμαστε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Μ.Κ.Ο.) και τα κέρδη μας επενδύονται αποκλειστικά στους ανωτέρω κοινωνικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα στην Πτολεμαΐδα, θα απασχοληθούν για λίγες ημέρες, πάνω από 20 άτομα με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, πάνω από 50 επαγγελματίες – προμηθευτές, ενώ θα υπάρξουν γύρω στις 100 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της περιοχής. Επίσης, σημαντική θα είναι η ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού, αφού η συγκεκριμένη μεγάλη εκδήλωση είναι ακριβώς αυτό και συγχρόνως θα υπάρξει τεράστια προβολή και διαφήμιση της πόλης πανελλαδικά, δεδομένου ότι το Φεστιβάλ Καντίνας κινείται σε ολόκληρη τη χώρα και μιλούν για αυτό μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Σε κάθε πόλη, επιδιώκουμε συνεργασίες με τοπικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και εργαζόμαστε χωρίς αποκλεισμούς, αφού υπάρχει πλήρη αστική ασφάλεια και συγκεκριμένος κανονισμός λειτουργίας.

Ξεκινήσαμε από τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, συνεχίσαμε στους Δήμους Ορεστιάδας, Δράμας, Βόλου, Ιωαννίνων, Λαγκαδά και ετοιμαζόμαστε μετά την Πτολεμαΐδα για Δήμο Θέρμης, Λευκάδας, Σερρών και Καστοριάς. Παντού και πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως τα έσοδα από την είσοδο στο Φεστιβάλ θα διατεθούν στην Πανελλήνια Κοινωνική-Φιλανθρωπική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η οποία σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, θα ενισχύσει ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη από τον Δήμο της Εορδαίας. Ήδη είμαστε σε επαφή με Σύλλογο ΑΜΕΑ της περιοχής, όπου μετά τη λήξη του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί η δωρεά.

Σας περιμένουμε όλους, θα χαρούμε να έρθετε να μας γνωρίσετε και να γνωριστούμε. Ελάτε να γευτείτε απίθανες γεύσεις παραδοσιακές και σύγχρονες, να διασκεδάσετε με το πλούσιο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα και να αφήσετε πίσω σας για λίγες μέρες προβλήματα της καθημερινότητας.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε έναν νέο θεσμό που έρχεται για να μείνει για πάντα στη όμορφη πόλη της Πτολεμαΐδας με τους ωραίους και φιλόξενους ανθρώπους της.

Λευτέρης Καλλινικίδης

Πρόεδρος Thessaloniki Brand

 

Με εκτίμηση

Τμήμα Υποστήριξης Thessaloniki Brand
Τηλ: 2311 246 199
Ιστότοπος: 
https://thessaloniki-brand.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.