εΗ εταιρία Thessaloniki Brand (Αστική Μη Κερδοσκοπική), προσκαλεί όσους επαγγελματίες πό την περιοχή του Δήμου Εορδαίας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Καντίνα-Canteen 

6 Ιουλίου 2023
13:40

Η εταιρία Thessaloniki Brand (Αστική Μη Κερδοσκοπική), μετά την λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αρ. 162/5-7-2023, προέβη στην εκμίσθωση χώρου του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών στον Δήμο Εορδαίας, για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Καντίνα-Canteen Festival.

Η εταιρία Thessaloniki Brand (Αστική Μη Κερδοσκοπική), προσκαλεί όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ από την περιοχή του Δήμου Εορδαίας, να επικοινωνήσουν στα τηλ. 2311246199 και 2310823414 ή στο e-mail: [email protected]

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο φορέα για την οργάνωση και λειτουργία του Φεστιβάλ,  ο οποίος είναι η Α.Μ.Κ.Ε. «ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» με τον διακριτικό τίτλο Thessaloniki Brand, οι όροι συμμετοχής και λειτουργίας είναι:.

  • Το Φεστιβάλ θα λειτουργεί στη περιοχή «Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών». Στον χώρο λειτουργίας του Φεστιβάλ εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση στο κοινό και στα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η διάρκειά της καθορίζεται σε τέσσερις (4) ημέρες.
  • Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, ώρες 18:00 – 01:00 (20:30 επίσημα εγκαίνια).
  • Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, ώρες 18:00-01:00.
  • Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, ώρες 18:00-01:00.
  • Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, ώρες 18:00-01:00.

Ημερομηνία Εγκατάστασης: Σάββατο 08 Ιουλίου 2023 και ώρα 11:00 Ημερομηνία Απεγκατάστασης: Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 έως και τις 15:00.

  • Οι καντίνες, τα stand και τα περίπτερα καθώς και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια των συμμετεχόντων λειτουργούν  υποχρεωτικά σύμφωνα με το πρόγραμμα και το ωράριο που έχει ανακοινωθεί.
  • Οι αιτούντες επαγγελματίες και επιχειρηματίες, αναγράφουν στην αίτηση, υποχρεωτικά, τις ανάγκες σε ύδρευση και ισχύ ρεύματος.
  • Η Thessaloniki Brand, ως υπεύθυνος φορέας στην οργάνωση των εκδηλώσεων και δράσεων που θα διεξαχθούν στο χώρο, μεριμνά για την τοποθέτηση των καντινών και περιπτέρων του Φεστιβάλ από τη Κυριακή 09/07 και ώρα 11:00 έως και 10/07 ώρα11:00 το αργότερο, καθώς και για την απομάκρυνση τους μετά το πέρας λειτουργίας του Φεστιβάλ και το αργότερο στις 14/07 ώρα 12:00.
  • Στον χώρο του Φεστιβάλ τοποθετούνται:

α) Καντίνες, stand, περίπτερα

β) Τραπεζοκαθίσµατα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών τοποθετεί ο διοργανωτής.

γ) Διαφημιστικές ταμπέλες χορηγών και δωρητών.

  • Όλες οι καντίνες και τα περίπτερα θα βρίσκονται εντός του οριοθετημένου χώρου, σε μέρος που θα τους υποδείξει ο Υπεύθυνος φορέας, κατά κατηγορία πωλούμενων ειδών.
  • Τα είδη που θα πωλούνται στο χώρο πρέπει να τηρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας και η διάθεσή τους να γίνεται βάσει των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ).
  • Οι πωλητές που ασχολούνται με την προετοιμασία πρόχειρων γευμάτων (καντίνες, λουκουμάδες κλπ.), θα πρέπει με δικιά τους ευθύνη να εξασφαλίσουν τη βεβαίωση καταλληλόλητας προσωρινών χώρων προετοιμασίας πρόχειρων γευμάτων από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας Ν. Κοζάνης.

 

 

Με εκτίμηση

Τμήμα Υποστήριξης Thessaloniki Brand
Τηλ: 2311 246 199
Ιστότοπος: 
https://thessaloniki-brand.gr

3 σχόλια

  • πολυ σωστη και επαινετη η πρωτοβουλια του δημου εορδαιας,μπραβο δημαρχε,ασε τους μικροψυχους στην μιζερια τους

  • Νωρίς θυμήθηκαν να προσκαλέσουν τα τοπικά μαγαζιά. Ούτε κετερινγκ δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί και να στήσει σε τρεις μέρες. Καραβασίλη είσαι ο υπαίτιος αυτής της κατάστασης. Θα σε θυμηθούμε στις εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.