Στάθης Κωνσταντινίδης: Επιδίωξή μου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας

6 Ιουλίου 2023
16:28

Συνάντηση γνωριμίας με το προσωπικό που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας – Θράκης) Στάθης Κωνσταντινίδης. Συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Θ. Παπαδόπουλο επισκέφθηκε τα γραφεία και συνομίλησε με τα υπηρεσιακά στελέχη από τα οποία ζήτησε να του καταθέσουν προτάσεις για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

«Μέλημά μας είναι η διασφάλιση επαρκώς στελεχωμένων και καλά οργανωμένων υπηρεσιών, που θα ανταποκρίνονται ποιοτικά και αποτελεσματικά στη θεσμική αποστολή του Υπουργείου και στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για αυτό. Το διοικητήριο διαθέτει υψηλού επιπέδου  ανθρώπινο δυναμικό και είμαι σίγουρος ότι με πνεύμα συνεργασίας και δημιουργική διάθεση μπορούμε να έχουμε καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας». Τόνισε μεταξύ άλλων ο κος. Κωνσταντινίδης.

33 σχόλια

    • Με ω Χρυσανθη,αν εισαι ζαια δικαιολογεισαι,αν δεν εισαι που ειναι πιθανον ειναι δυσκολη η κατασταση σου……..

  • Ετοιμάζονται για τον στολισμό
    της Αριστοτέλους για τα Χριστούγεννα,
    αφού πρώτα ετοιμάσουν την εξέδρα για την 28η
    Οκτωβρίου.

    • Τα συγκεκριμένα καθήκοντα είναι αρμοδιότητας δήμου Θεσσαλονίκης,ωστόσο αν στη θέση του Στάθη ήταν η Καλλιόπη θα πανηγύριζες!

      • Μπα δεν υπηρχε περιπτωση η Καλλιοπη να πηγαινε σε ενα ανυπαρκτο υπουργειο με αρμοδιοτες μηδεν! Η γυναικα εχει αποδειξει την αξια της στα 4 χρονια εστω και ως αντιπολιτευση με το κομμα της οτι τρεχει πανω κατω και ειναι διπλα στους πολιτες. Αυτα ειναι μονο για τους Σταθικες και να πανηγυριζουν τα τρολ του οτι ολα τα κανει τελεια ενω στην ουσια εκτος απ το να στελνει επιστολες που ουτε καν τις γραφει ο ιδιος…και να παιζει τον Ευτυχη Μπλετσα Happy Traveller δεν κανει τιποτα αλλο.

      • Κι εσυ με τον καθρεφτη σου τρολακι των 0,60 λεπτων. Αυτος σας αξιζει θα διοριζει 2 αυλικους στην σεκιουριτι θα στελνει και 1 επιστολη στο αφεντικο του εκει κατω στο Μαξιμου και θα λετε ζητω που μας εσωσε ο κυριος τζενγκα! Αντε κοροιδο ε κοροιδο!

  • Μην καθυστερείς πολύ όμως γιατί αγχώθηκε ο Κοκαλιάρης πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και θέλει βοήθεια….

  • Σύμφωνα με τον ίδιο το υφυπουργείο που προισταται δεν έχει αρμοδιότητες και συνεπώς το μόνο που μένεινα κανει είναι να εξυπηρετεί,όπως τα ΚΕΠ τους πολίτες
    Εκείνο που δεν μας είπε είναι αν έχει οδηγό,αυτοκίνητο,συνοδούς αστυνομικούς ,μετακλητους υπαλληλους ώστε να ξέρουμε πόσο μας στοιχίζει ο χωρίς αρμοδιοτητες

  • Βλέπω ότι κάποιους τους πείραξε η Υπουργοποίηση…Προφανώς ο Πρωθυπουργός κάτι είδε στον Βουλευτή. Οι υπόλοιποι, ξυδάκι!

  • Λέτε να ταμπουρωθεί κι αυτός οικογενειακώς στο Παλατάκι και να μη βγαίνει;;; Τουλάχιστον ας μας κάνει μια δεξιωσουλα…

  • Για όλους τους πικροχολους ξύδι. Είναι ο Πολιτικός που εκπροσωπεί τη Δυτική Μακεδονία. Μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια μας.

    • Χαρισμα σας ο ανυπαρκτος πινοκιο!
      Εκπροσωπει εσενα και τους ομοιδεατες σου
      εμας οχι και ουτε θελουμε κιολας!
      Και το ξυδι μη το πολυ σκορπας υπαρχουν και ανθρωποι που χαρις τον πρωθυπουργο ΣΟΥ δεν εχουν να το αγορασουν και περιμενουν τα καλαθια της κοκκινοσκουφιτσας!

      • Πες μας εσύ τι έδωσες για τον πλησίον σου, αναιδή; Σε είδα και παραπάνω, δεν έχεις δουλειά άλλη να κάνεις και βρυχάσαι. ΟΥΑΙ !

        • Σιγα εσυ φιλανθρωπε χαλαρωσε λιγο που δινεις καθε μερα στους συνανθρωπους σου… ασε ρε πονηριδη , οσο για την δουλεια που λες ε ναι που να βρω δουλεια εγω δεν ειμαι δεξιοβολεμενος αριστος σαν τους φιλους σας που εχουν πιασει ολα τα ποστα στο δημοσιο και δεν παραγουν τιποτα.

  • Μα πόσο πικρόχολα σχόλια για έναν μεγάλο αγωνιστή, που πολιτεύεται από το 2012, όταν άλλοι κρύβονταν και που δουλεύει ασταμάτητα. Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ταπεινός, δεν έχει προκαλέσει ποτέ, ξεχωρίζει και είναι τιμή μας που μας εκπροσωπεί.

  • Έναν υπουργό έχει η νέα δημοκρατια
    απ τη Μακεδονια κι αυτός είναι Πασοκ.
    Ο Φλωριδης.
    Πολυυυυ αγαπάει τη Μακεδονια ο
    ακατανομαστος.

  • Βλεπω σε καποιους δεν πέρασε ακόμα το «συναίσθημα» του οτι αξιοποιήθηκε ο Κωνσταντινιδης. Το πιο χρήσιμο που μπορώ να τους πω ειναι να ηρεμήσουν και να σκέφτονται θετικά γιατί αλλιώς με τοσο αρνητισμό αναλώνονται και οι ίδιοι.
    Καλή επιτυχία και καλή θητεία στον Κωνσταντινιδη με την ευχή να προωθήσει ζητήματα του τόπου μας. Αυτο και τίποτε αλλο , ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρού

    • Να πας τοτε στον γιατρο σου να σου αλλαξει γυαλια για να βλεπεις καλυτερα , γιατι αυτα που λες ειναι μονο στη σφαιρα της δικης σου φαντασιας και των ομοιδεατων σου. Οταν κι αν ποτε μεσα στη θητεια του ο κυριος ταδε παραξει καποιο εργο σημαντικο για τον τοπο και τους πολιτες εδω θα μαστε να πουμε μπραβο παντως μεχρι στιγμης εκτος απο επιστολες και ταξιδακια πανω-κατω δεν κανει τιποτα αλλο και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια ειναι αρχη ακομα , εκλεγμενος βουλευτης ηταν και πριν τις διπλες εκλογες.

  • Η παρουσία τού υφυπουργού Κωσταντινίδη μου θυμίζει τον έτερο τότε υπουργό τσιαρτσώνη πού σε Κάθε φωτο παρών ο τάκης.
    Τώρα σε κάθε φωτο τού Στάθη παρών ο κώστας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.