Μετά το πέρας της εκδήλωσης με Καψάλη, Αγέρη,Τσίκο, και Τζιχανη, ο γυμναστικός σύλλογος Λασσάνης, προέβη σε πλήρη καθαρισμό του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Λευκοπηγής

7 Ιουλίου 2023
08:26

Μετά το πέρας της εκδήλωσης με Καψάλη, Αγέρη,Τσίκο, και Τζιχανη, ο γυμναστικός σύλλογος Λασσάνης, προέβη σε πλήρη καθαρισμό του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Λευκοπηγής.

 

4 σχόλια

  • Ναι.. Και;;; Όταν ένα σχολείο παραχωρεί τον προαύλιο χώρο του, πρέπει αυτός να παραδοθεί όπως ακριβώς ήταν. Αναγράφεται σαφώς στην άδεια. Το αν τον καθαρίζει μόνος του ο κάθε σύλλογος ή αν τον καθαρίζει ο δήμος με δικά μας έξοδα είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά για μένα θα πρέπει να τα αναλαμβάνουν όλα οι σύλλογοι. Και προφανώς δεν είναι μόνο το καθάρισμα. Δημιουργούνται πολλά θέματα τεχνικής φύσης στα σχολεία πριν και μετά από τέτοιες εκδηλώσεις.

  • Κακκώς το δημόσιο σχολείο παραχωρεί το χώρο τζάμπα σε ιδιωτικές εταιρείες. Οι ιδιώτες θα μπορούσαν να νοικιάσουν άλλους χώρους.

    • Σώθηκες…. Εδώ στην Πτολεμαΐδα, ο δήμος παραχώρησε στους άλλους τη λαϊκή αγορά για να κάνουν αγώνες, λέμε τώρα, και αυτοί από τα μικρόφωνα διαφήμιζαν την επιχείρησή τους. Μπανανία.

  • Ο Γυμναστικός σύλλογος Λασσάνη έκανε πανηγύρι στη Λευκοπηγή; Πάει γενικά σε όλα τα χωριά και κάνει πανηγύρια; Τα σχολεία δεν θα πρέπει να δίνονται σε ιδιώτες για να βγάζουν χρήματα. Δεν είναι επιχειρήσεις. Διότι σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν εκδήλωση συλλόγου αλλά ιδιώτη με το ΑΦΜ συλλόγου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.