Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Χαλβατζή με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

7 Ιουλίου 2023
11:52

 

Ο Γιώργος Χαλβατζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι συνταξιούχος δάσκαλος. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαρίσης.

Ως εκπαιδευτικός διετέλεσε Διευθυντής στα Δημοτικά Σχολεία Ποντοκώμης, Μαυροδενδρίου, Ξηρολίμνης και Πετρανών. Υπήρξε πρώην  Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης, αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Κοζάνης,  Αντιπρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και πρώην μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Ασχολήθηκε ενεργά με τα αθλητικά σωματεία, διετέλεσε Πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης και  Αντιπρόεδρος στο ΔΑΚ Κοζάνης. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΚ.

Είναι παντρεμένος με την δασκάλα Ξανθίππη Τσίτσα και έχει δύο παιδιά.

Οραματίζεται έναν Δήμο που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε κάθε πολίτη.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, ο Γιώργος Χαλβατζής θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”.

Κοζάνη 07/07/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

5 σχόλια

  • Πολύ καλή επιλογή!
    Εξαίρετος άνθρωπος,πολύ καλός δάσκαλος, δραστήριος με πολλούς κοινωνικούς αγώνες!
    Τον έχει ανάγκη ο Δήμος.

  • Ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση.Ηθος,εφγατικογητα,αξιες.Ο ανθρωπος της διπλανης πορτας.Διπλα στον πολιτη και παντα με αλληλεγγυη και προσφορα.Αξιζει την ψηφο μας.Εγω θα τον ψηφισω,αν και στις προηγουμενες εκλογες ψηφισα “ενοτητα”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.