Επιβεβαίωση του Kozan.gr – Παρουσία, μόλις, 20 υποψηφίων η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων της Ενότητας – Σημαντικές απουσίες λόγω σημαντικών υποχρεώσεων αναφέρεται στην ανακοίνωση

7 Ιουλίου 2023
14:34
Η πρώτη συνάντηση της Ενότητας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου.
Με κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω σημαντικών υποχρεώσεων, η πλειονότητα των υποψηφίων ήταν εκεί για μια συζήτηση με τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο δήμαρχο, Λάζαρο Μαλούτα.
Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, ο κος Μαλούτας καλωσόρισε παλιά και νέα στελέχη και έδωσε το στίγμα της πορείας του συνδυασμού έως τις εκλογές του Οκτώβρη, ενώ μίλησε για το όραμα της παράταξης εν όψει της επόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου.

21 σχόλια

  • Εγώ πάλι δεν άκουσα κάτι για την επόμενη μέρα για το όραμα. Άιντε καλυνηχτα λαέ τις Κοζάνης και ιδιετερα των κοινοτήτων!!!!

    • Λάζο η κλιματική ουδετερότητα και η πολιτική ανικανότητα έχουν όνομα και επίθετο. Λυπάμαι γιατί μερικούς τους θεωρούσα σοβαρούς.
      Σημανδρακος
      Μιχαηλίδης
      Μαλούτας

  • Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΥΤΙΔΗ?
    ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΟΥ?
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!
    ΕΛΕΟΣ…

  • Ούτε μια εντεκάδα δεν συμπλήρωσε ο δήθεν δήμαρχος..τον αποκαλο δήθεν γιατί σε όλα τα πρωβληματα ήταν και είναι απόν.. Μαλούτα και σεια σε λίγο καιρό άντε γεια.

  • Μπάρμπα Λάζο ετοίμασε γωνιά να αράξεις ! Καλά κρασά !Ούτε να σε θυμάμαι δεν επιτρέπω στο μυαλό μου !

  • Ο συνδυασμός που στηρίζουν τα φωτοβολταϊκά!!!
    Μην ανήσυχης ΜΑΛΟΥΤΑ θα σε ψηφίσουν τα πάνελ…
    Κατάστρεψες ότι μπορούσες !!!
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ …

  • Πήρες τα φωτοβολταϊκά έκανες όρια η Κοζάνη καθαρή και εσύ ακόμα θες να βγεις δήμαρχος και εμείς οι κοζανίτες πάμε στηρίξουμε Τι λες ρε μας έχεις τελειώσει την Κοζάνη και εμείς θα σε ψηφίσουμε έλεος

  • Ψηφιστε αυτους που μπραβο τους κατορθωσαν και εκαναν την Κοζανη τη χειροτερη πολη της Ελλαδας.48η παρακαλω, στις 48.

    • Εποπτεύει της ασφαλτοστρώσεις να δοθούν σωστά η κλήσεις για τα νερά και να μην βαφτούν η διαβάσεις με γιαούρτι

  • Μαλουταπήρες κ δεξιούς μέσα γιατί δεν συμπληρώνεις???Νομίζεις πως θα είσαι ξάνα Δήμαρχος.Περιμενε και θα δεις.. έλλειπε κ ο μεγάλος σου σύμβουλος..ο Γρηγόρης!Όπου ΦΥΣΣΑΕΙ ο άνεμος αυτός.Δε ντρέπεστε λίγο..θα πανε και θα ζητάνε σταυρούς ξανά από τους ίδιους όταν ήταν με άλλους συνδιασμούς κ σε κατηγορούσαν Μαλουτα..υποψήφιος σου σε αποκαλούσε με διάφορα κοσμητικα επίθετα ..όταν έρθει η ώρα..θα στα δείξουν και θα πάθεις ΑΜΟΚ!!ως τότε τρέχα να βρεις υποψηφίους..βάλε και το Σάββα που μει να σε φέρει κόσμο

  • Το ψηφοδέλτιο της ανανέωσης τα ορφανά του σημανδρακου οι επιστημονικοί σύμβουλοι του δήμαρχοι κάτι αντιδήμαρχοι που δεν μπορούν να λύσουν ούτε το πιο στοιχειώδες πρόβλημα άντε περιμένουμε και μερικούς αριβιστες από τον Μιχαηλίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.