Λ. Ιωαννίδης για Δήμαρχο Κοζάνης και Περιφερειάρχη: “Γιατί εδώ και 3 χρόνια δεν επιδιώκουν να ενσωματωθεί η διάσταση και η λογική των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και στον σχεδιασμό για τη Δίκαιη Μετάβαση της περιοχής μας;”

8 Ιουλίου 2023
18:43
Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης – Δυτ Μακεδονία και Κοζάνη.Βλέποντας την ανάρτηση του Δημάρχου Κοζάνης και το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη,σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μας στις 4 Ιουλίου, για τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και με την συμμετοχή του καλού φίλου Petros Kokkalis, αναρωτιέμαι:
Πέρα από τις φωτογραφίες και τις γενικόλογες τοποθετήσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη, γιατί εδώ και 3 χρόνια δεν επιδιώκουν να ενσωματωθεί η διάσταση και η λογική των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και στον σχεδιασμό για τη Δίκαιη Μετάβαση της περιοχής μας;
Εξάλλου, το έχουμε προτείνει από το 2020 στην αναλυτική πρόταση της “Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να ζεις” για τη Δίκαιη Μετάβαση η οποία παρουσιάστηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.

5 σχόλια

  • Εσείς οι οικολόγοι δεν ξέρετε ποιανών ξένων παραγόντων τα συμφέροντα πρέπει θα εξυπηρετήσετε, και βγαίνετε συνεχώς με κάποιες ανακοινώσεις για να παραπλανήσετε τον κόσμο.
    Αυτές τις εντυπώσεις μας δίνετε με αυτά που λέτε.

  • Ρεχάγκελ ομουσουρπυλης, γκουαρντιολα ο κασαπιδης, υπουργαρα ο Παπαδόπουλος, αυτοί είναι οι Έλληνες ψηφοφοροι

  • Ο πρώην Δήμαρχος επιμένει σε κάτι που έχει ήδη εγκαταλείψει ως αποτυχημένο η μεγαλύτερη επενδυτική του πλανήτη, η Blackrock. Όσο για τον “καλό φίλο” Κόκκαλη, να ακόμα μια εξήγηση γιατί πάτωσε ο Τσίριζα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.