kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Τελειώνει” το σενάριο του Γ. Αμανατίδη για την Περιφέρεια

10 Ιουλίου 2023
10:30

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο Γ. Αμανατίδης, παρά τις παροτρύνσεις, τις κουβέντες, τις προσωπικές του σκέψεις και τις επαφές στην Αθήνα, φαίνεται πως o ίδιος, αρκετά πιεσμένος, αργά, χθες, το βράδυ, πήρε την οριστική απόφαση να κλείσει και την παραμικρή χαραμάδα στο σενάριο να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. “Δε θέλω να πάω απέναντι στη ΝΔ και στις επιλογές της”, φέρετε να είπε σε στενό του συνεργάτη βάζοντας “τίτλους τέλους” σ’ ένα ενδεχόμενο που άφηνε ανοιχτό λίγο πριν κι ακριβώς μετά τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η Χύτρα

67 σχόλια

  • Αμανατίδη αν δεν κατεβεις για Περιφέρεια σημαίνει δεν σε ενδιαφέρει το καλό του τόπου αλλά μονο να είσαι βολεμένος. Κατέβα για Περιφερεια και ολη η ΝΔ ειμαστε μαζί σου.

  • Κακώς. Όσοι νεοδημοκράτες πήγαν κόντρα και πούλησαν την παράταξη, επέστρεψαν και έκαναν λαμπρή καριέρα. Βλέπε Αβραμόπουλο, Σαμαρά, Γιώργη, τα ορφανά του Καρατζαφέρη και τόσοι άλλοι..

    • Πολυ σωστο σχολιο,αλλα και στα τοπικα αν δεις ισχυει το ιδιο για Μιχαηλιδη που ψηφισε στην ΚΕΔΕ τον Ανδρεαδη και ετρεχε σχεδον ολη η παραταξη το 19 να τον κανει δημαρχο Κοζανης!Αλλα και για Κασαπιδη ισχυει που συμβουλευονταν τον πνευματικο του για τα μνημονια και διεγραφη και επεστρεψε ως περιφερειαρχης να μας κουναει το δαχτυλο περνωντας το …χρισμα !!!!!!!!

  • Βάλε για δήμαρχος να σώσεις την πόλη αυτή η ελεεινοι που μας κυβερνούν την έχουν πάει 40 χρόνια πίσω

    • Και τι στοιχημανβαζεις οτι θα μεινει χωρις καρεκλα, ο μονος ανθρωπος που εδωσε αξια στους πολιτες, να το θυμασαι αυτο που λες και ελα του χρονου να μου πεις τι καρεκλα
      Εχει ο αμανατιδης

  • Και πολύ κράτησε το σενάριο αυτό.
    Ο κύριος δημιούργησε ανακατοσούρα επειδή δεν εξελέγη και προσβλέπει σε θέση στον κρατικό μηχανισμό.

    Δεν το περιμένα από τον κύριο Αμανατίδη αυτό… τελικά η πολιτική επηρεάζει πολύ τον άνθρωπο

    • και πολυ καλα εκανε ,κριμα που δεν κατεβαινει.Δεν χρειαζεσαι χρισμα Αμανατιδη.Τα χρισματα ειναι για τους ανικανους.

  • “Δε θέλω να πάω απέναντι στη ΝΔ και στις επιλογές της” αλλά προσπάθησες να πλαγιοκοπήσεις κύριε Γιώργο μας

  • Λύσανδρε μεταφέρεις την γνώμη του κόσμου της Δυτ. Μακεδονιας για τον Ροδόνερο στην Αθήνα? Οτι ολοι εχουν την χειροτερη γνώμη? Αμανατίδη αν δεν κατέβεις για Περιφερεία δεν ξαναπαιρνεις ψηφο απο εμας ουτε για επιτροπος εκκλησιας

  • Κρίμα για τον τόπο που δεν θα κατέβεις Αμανατιδη. Ο καλύτερος όλων για την Περιφέρεια. Γιώργο μας απογοητεύεις.Τι θα πει ενάντια στη ΝΔ. Η ΝΔ αν μας σκεφτόταν και ειδικά ο Κυριάκος θα σε παρακαλούσαν για περιφέρεια.

  • Δεν σε ξανά ψηφίζουμε να το ξέρεις. Αν κατέβεις βάζω στοίχημα ότι θα είναι Περιφέρειάρχης από την πρώτη. Αφού ξέρεις.

  • Τότε γιατί τόσος ντόρος; Ανακατέψες όλους και στο τέλος τίποτα. Επιτρέπεται εσύ ένας άξιος να είσαι εκτός; Τώρα που σε χρειαζόμαστε μας την έκανες. Ο Τζητσικωστας χωρίς χρισμα κατέβηκε και βγήκε. Το χρισμα εσύ δεν το χρειάζεσαι.

    • “Επιτρέπεται εσύ ένας άξιος να είσαι εκτός;”
      Φίλε, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Ξέρεις πολλούς άξιους που ασχολούνται με την πολιτική και ειδικά με το κόμμα που ψηφίζεις;

    • ΠΡΟΣ ΑΜΑΝΑΤΊΔΗ:Αν δε κατέβεις τελείωσες πολιτικά οριστικά (σε δουλεύουν για άλλο αξίωμα)
      ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑ: Ξεκινήσες τον Οκτώβρη με δυνατά χαρακτηριστικά που θα σε οδηγούσαν σε πρωτοπορο αλλά για λόγο που ξέρεις μόνο εσύ η μηχανή δε δούλεψε στη συνέχεια.
      Παραδίδουν την περιφέρεια στη συνέχεια ενός στημένου παιχνιδιού.
      ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!

  • Τις επιλογες αυτές τις ήξερες πολύ καλά; Και πιο πριν αλλά έκανες τις κινήσεις σου και προσπάθησες μόλις δεν βγήκες μήπως καταφέρεις κάτι
    Έλεος

  • Δεν είναι έτσι όπως πιστεύετε εσείς υπομονή και θα μάθετε το γιατί εγώ το ξέρω .Ξέρω και τον στηρίζω υπάρχουν λόγοι που πρέπει να παραμένει έτσι όπως έχει!!!

    • Καλος και ο Αμανατιδης.Αντι να κατεβει και να παρει την περιφερεια ,να βοηθησει αυτον τον τοπο κανει πισω γιατι σεβεται τις επιλογες του κομματος.Σιγα τις σοβαρες.

  • Πολυ ωραιες επιλογες εχει και η ΝΔ.μπραβο της.Αφου ο αλλος δοκιμαστηκε και μας αλλαξε τα φωτα.Τι θελει δηλαδη να μην την ξαναψηφισουμε??

  • Αμανατιδη κατεβα ,εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα.Εχεις τον κοσμο μαζι σου.Θα σε στηριξουμε ολοι.Μην ακους κανεναν .

  • Γιώργο (Αμανατίδη), αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου πρέπει να κατέβεις για Περιφερειάρχης. Η ΝΔ θέλει “ηρεμία” στην περιοχή, εμείς όμως θέλουμε έναν Περιφερειάρχη τεχνοκράτη πολυσυλλεκτικό που να μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Αν τολμήσεις θα κερδίσεις από τον πρώτο γύρο…

  • Μα δεν μπορείς να κάνεις συνδυασμό Γιώργο πως να κατέβεις!
    Ο Κάτανας σας έχει πάρει σβάρνα και θα το δείτε γιατί είναι ντόμπρος και τον αγαπάει ο κόσμος!
    Χάρη μαζί σου!!!

  • Επειδή την πλάτη του κατανα θα δείτε γατουληδες μην σκουζετε και πολύ. Το ότι κερδίσατε τις εθνικές εκλογές με ψέματα και εκφοβισμό δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και στην περιφέρεια οπότε περαστικά από τώρα.

  • Για να κατεβεί ο Αμανατίδης πρέπει να παραιτηθεί απο την υποψηφιότητα ο Κασαπίδης. Δεν μπορείς να πεις στον εκλεγμένο περιφερειάρχη κάνε στην άκρη για να μπει ένας που απέτυχε στις εκλογές. Είτε το θέλουμε είτε όχι ο Κασαπίδης σε όποια εκλογική διαδικασία κατέβηκε, κέρδισε με μεγάλη διαφορά και πάντα πρώτος. Μόνο εάν παραιτηθεί οικειοθελώς ο Κασαπίδης θα μπορούσε να κατέβει ο Αμανατίδης. Τα άλλα περί Κάτανα είναι αστεία, το παιδί δεν είναι για πουθενά, μόνο για λεζάντα και facebook.

    • Ένα ηπειρωτικό μοιρολόι ταιριάζει για την Δυτική Μακεδονία.Κριμα για τον τόπο μας.Παντως ακόμη και έτσι η κατάσταση θα είναι δύσκολη για τον νυν.Αυτα που ήξερε θα τα ξεχάσει.Θα βοηθήσουμε και μεις.Δεν τον ξαναψηφίζουμε με τίποτα.

    • Καλά ο Κυριάκος δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις,δεν βλέπει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία ;Πάει κόντρα στην κοινή γνωμη;Τι θέλει να χάσει την περιφερεια;Μάλλον δεν τον νοιάζει και πολύ.

    • Τόσα ξέρεις τόσα λέει όταν ο Χάρης ξεπλενε το κόμμα όταν κανεις δεν έδινε σημασία από για τις θεσουλες τους….
      Αι σα πέρα….ρε

  • Αμανατίδη σε παρακαλούμε δηλαδή βάλε για δήμαρχος Κοζάνης γιατί αυτό που γίνεται είναι καταστροφή της πόλης μας …Σώσε την Κοζάνη μπλέξαμε με άχρηστους

  • Κακώς. Πολύ κακώς. Μια ελπίδα είχαμε για την περιφέρεια….πάει κι αυτή. Κασαπιδη με τίποτα. Μετά ανεβαίνει το ΚΚΕ και οι Σπαρτιάτες….εμ …με Κασαπιδη και Κατανα.

  • ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.

  • Δηλαδή ο Μητσοτάκης θέλει να χάσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε να μην χρεωθεί η ΝΔ τις επιλογές στην Δυτική Μακεδονία και να τα φορτώσουν στον Κατανα…..γιατί Κασαπιδης δεν ξαναβγαίνει.

  • Ένας που λέει δεν θέλω να πάω κόντρα στη Νέα Δημοκρατία και τις επιλογές της είναι ακατάλληλος για περιφερειάρχης. Όχι άλλες γλάστρες στη. Περιφέρεια ! Ευτυχώς μας απάλλαξε και βρήκε άλλου καρέκλα!

  • Όποιος δεν θέλει να κατέβει, το κόβει αμέσως. Είναι ξεκάθαρο ότι έκανε ντόρο, απειλητικά προς τη ΝΔ, και τώρα κάνει πίσω, επειδή ίσως του έταξαν κάποια θέση. Κοντός ψαλμός. Για τους σχολιαστές παραπάνω που θεωρούν ότι αυτοί οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις για το καλό του τόπου τους, ένα έχω να πω. Είστε μεγάλα πρόβατα μωρέ αδερφάκι μου. Και σας αξίζει πολύ που σας δουλεύουν.

  • Κατανα ο δρόμος προς τη περιφέρεια σου ανήκει……
    Όλοι οι άλλοι ήταν την θέση….
    Τι έγινε εσείς δεν θέλετε τον Γιωργάκη τόσο καιρό????
    Το κόμμα ξέρει πολύ καλά τι κάνει τον πήρε χαμπάρι και περιμένει….τον Οκτώβριο….
    Ο Κατανας να γίνει Περιφερειάρχης…..
    Γιατί τόσο μίσος σε ένα νέο πολιτικό…..
    Γιατί τον φοβάστε?????
    Χάρη προχώρα είμαστε μαζί σου…..
    ΧΑΡΗ ΚΑΤΑΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ…..

  • Οσοι παρακαλατε τον αμανατιδη να κατεβεη, τι κανετε για αυτον, ζητατε ν κατεβει και να παει κοντρα σε ενα κομμα που τον αμεξανε βουλευτη, ειναι ηθικος ανθρωπος και δεν θ το εκανε ποτε. Οποιος γουσταρει και νομιζεη οτι εχει δυναμη και θελει αμανατιση περιφερειαρχη 1ον να παει στο μαξιμου να τον ζητησει αντι του αλλου 2ον ο ανθρωπος απο την στιγμη που ειναι ηθιξος και ειναι η επιλογη του ποιο το προβλημα σας με αυτο. Του ζητατε να βγει απο το κομμα για τις δικες σας αναγκες, να τον κανατε βουλευτη και να μην ψηφιζατε σαχλαμαρες

    • Αυτά να τα πεις στον ίδιο γιατί η μη κάθοδο του που ο ίδιος την είχε μετέωρη και τώρα κάνει πλάτες σε αυτόν που τον κυνήγησε στις εκλογές!
      Όσο αφορά τις δήθεν ρήξεις με το κόμμα δεν είναι δικαιολογία , γιατί o Μητσοτάκης το είχε δηλώσει στην Κοζάνη ότι οποίος δεν εκλεγεί βουλευτής μπορεί να κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές!
      Τα αλλά είναι προφάσεις εν αμαρτίες….

  • Μια σοφή παροιμία λέει:
    Αν θες να φτάσεις ψηλά, περπάτα ανάποδα!!!
    Και ο νοών νοείτο..
    Ο Γιώργος αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος
    στην πολιτική…
    Κρίμα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι