H Χριστίνα Παλέντζα στο συνδυασμό της “Ενότητας”

10 Ιουλίου 2023
11:15
Καλωσορίζουμε τη Χριστίνα Παλέντζα του Γεωργίου στο συνδυασμό μας!
Η Χριστίνα γεννήθηκε και ζει στην Κοζάνη.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας έχοντας λάβει υποτροφία.
Εδώ και 16 χρόνια είναι στέλεχος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων και έχει έδρα την πόλη μας.
Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Θεατρική Σκηνή Κοζάνης» και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Για τους ανθρώπους της Ενότητας η κοινωνική πολιτική αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα. Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες μας για την εξάλειψη των ανισοτήτων σε κάθε επίπεδο, το αποδεικνύουν.
Καταφέραμε πολλά και θέλουμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα γιατί πιστεύουμε στην ισότητα όλων, πιστεύουμε πως σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία δε χωρούν διακρίσεις.
Με αυτά τα ιδανικά προχωράμε μαζί!

Ένα σχόλιο

  • Ρε ποιόν κοροϊδεύετε με το να λέτε καταφέρατε πολλά. Μήπως εννοείτε ότι καταφέρατε να γεμίσετε όλα τα βουνά φωτοβολταϊκά να φέρετε διχόνοιας σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα να γεμίσει η πόλη μας αδέσποτα, βέβαια δεν το συζητώ ότι μετά από τέσσερα χρόνια το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό και σε άθλια κατάσταση, επίσης καταφέρατε , να έχουμε φτάσει μέσα Ιουλίου και να μας έχουνε φάει τα χόρτα. Για πόσο χαζούς μας περνάτε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι