Στέφανος Μπίγγας: Δηλώνω τη διαχρονική εκτίμηση και σεβασμό προς την επικεφαλής του συνδυασμού μας, Αθηνά Τερζοπούλου

10 Ιουλίου 2023
13:13

Σχετικά με όσα δημοσιεύτηκαν στο διαδικτυακό ιστότοπο στις 5/7/23 είμαι αναγκασμένος να απαντήσω με αυτή την δημοσίευση για την αποκατάσταση της αλήθειας.Επειδή ακόμη και οι πιο έγκριτοι δημοσιογράφοι μπερδεύουν καμια φορά την πληροφορία με την κλειδαρότρυπα και το Big Brother , αλλά και έτσι να είναι, οι υγιείς πολιτικές σχέσεις, έχουν διαφωνίες, προβληματισμούς και διαφορετικές απόψεις, κάτι που βέβαια μόνο αρνητικές σχέσεις με τον Συνδιασμό δεν σημαίνουν.Για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε δηλώνω ότι ήταν λανθασμένη εκτίμηση από εσάς, απομονώνοντας φράσεις σε μια ιδιωτική,φιλική κουβέντα με έναν συνάδελφο αυτοδιοικητικό και μάλιστα εκτός συνεδρίασης. Δηλώνω λοιπόν την διαχρονική εκτίμηση και σεβασμό προς την επικεφαλή του Συνδυασμού μας, Αθηνά Τερζοπούλου και όλους τους συναδέλφους καθώς και τους συμπολίτες του δήμου μας.

Μπίγγας Στέφανος , Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Εορδαίας.

 

α

17 σχόλια

  • Εγώ πάντως σε βίντεο του Δήμου Εορδαίας τα άκουσα όλα αυτά που είπατε. Οι δημοσιογράφοι που κολλάνε και σε τι φταίνε τώρα; Φαντάζομαι και όσοι ήταν εκείνην τη στιγμή παραδίπλα θα άκουγαν οσα λέγατε. Δεν ήσασταν σε ιδιωτικό χώρο. Και για μένα, μια χαρά τα είπατε. Τώρα δεν μας τα λέτε καλά. Αλλά είναι δικό σας θέμα. Κάπου είναι κατανοητό όλο αυτό. Αλλά μην κατηγορείτε άλλους.

  • Μπιγκα προχώρα και ξεκόλλα από την ποιο άκυρη στην αντιπολίτευση.
    Μαζί σου κάτω από άλλες προτάσεις και γνώμες όχι έτσι!

  • Τι μας περνάει ο Μπιγκας και κάθε Μπιγκας για χαζούς?Δεν σε ψήφισα αλλά πρώτη φορά είπα μίλησες ορθά.Αυτη έπαιξε και έχασε μην χάσετε και εσείς οι έμπειροι αυτοδικητικοι γιατί είναι κρίμα να σας χάσουμε.

  • Στο βίντεο δηλαδή ακούσαμε λάθος ; Και εσείς τώρα θα μας πείτε ότι αλλά εννοούσατε από αυτα που ειπατε . χαζοί δεν ήμαστε κύριε μπιγγα αυτα να τα πείτε στους μηδαμινούς ψηφοφόρου σας

  • Μπιγκα ακούσαμε την αγανάκτηση σου.
    Αστην να φύγει την έχεις ανάγκη?
    Μην μας περνάς όμως χαζούς σε έκανε να μαζέψεις τα λόγια σου?

  • Και ποιος είσαι κ. Μπιγγα τελικά; Τι θα πει έμπειρος αυτοδιοικητικός; Γιατί τότε με όλους αυτούς τους εμπειρία η Εορδαία είναι πολύ πίσω σε όλα ;

  • Ο Μπιγγας ήταν όντως κεφάλαιο. Όπως όμως κάθε έμπειρος αυτοδιοικητικός πρέπει να ξέρει πως πρέπει να πάει σπίτι μετά τόσα χρόνια και να δώσει χώρο σε νέα παιδιά της πτολεμαΐδας. Φτάνει πια ! Τι είναι αυτό που δεν προσέφερε τόσα χρόνια και θα το προσφέρει τώρα ;; Τίποτα άλλο εκτός τη φιλοδοξία για μια καρέκλα . Υπάρχουν και νέοι κ. Μπιγγα δε σας το είπανε πως πρέπει να έχουμε και φρέσκες ιδέες μέσα από φρέσκους ανθρώπους ; Καλή σύνταξη επιτέλους . Φυσικά το εννοώ μόνο πολιτικά και με καθαρή σκέψη .

  • Καλό αγώνα σύντροφε Στέφανε, μαζί με Καραβασίλη,Σιχονιδη, Τριανταφυλλίδη, Κυριακίδη, και βέβαια την αγωνίστρια Καρυπιδου, !!!!!
    Γειά σου ρε Μακεδόνα ,……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.