Απορία αναγνώστη: Κοζάνη: Τι θα γίνει με το πάρκο επί της οδού Χαρ. Σακαλή και Μόδη δίπλα στο Νηπιαγωγείο

10 Ιουλίου 2023
14:09

Το πάρκο με θέσεις πάρκινγκ επί της οδού Χαρ. Σακαλή και Μόδη δίπλα στο Νηπιαγωγείο πού δεν έχει ολοκληρωθεί πότε εδώ και 20 χρόνια ο Δήμος έχει σκοπό να κάνει τίποτα;;

Έχουμε φτάσει σαν πολίτες να ανεβάζουμε τα κακώς κείμενα τα οποία έχει η πόλη για να γίνει το αυτονόητο , έλεος πια δλδ.. το θέμα έχει ξανά δημοσιευθεί αλλά.

8 σχόλια

  • Υπομονή, η Λασσάνη άρχισε τώρα μετά από 50 χρόνια. Σειρά έχουν τα Αλώνια τα επόμενα 50 χρόνια και βλέπουμε.

  • Τώρα ασχολούνται με την Λασσάνη. Προσπαθούν να κλείσουν όσες επιχειρήσεις υπάρχουν στην πλατεία και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλους τους κατοίκους εκεί. Αλλά θα την κάνουν όμορφη, όπως βλακωδώς υποστηρίζουν. Δεν τους νοιάζει κανένας. Να κι αν πείτε, να κι αν δεν πείτε. Τα λύσαμε όλα σε αυτήν την πόλη, οπότε, αρχής γενομένης από την Λασσάνη, σε εκατόν είκοσι χρόνια ένας ακόμα Μαλούτας και μια Τουμπουλίδου, θα τα κάνουν κι εκεί που αναφέρετε. Γιούχου.

    • Οι επιχειρήσεις θα βγουν ωφελημένες από την αισθητική αξία που θα δώσει η νέα πλατεία με την απομάκρυνση των ρυπογόνων λεωφορείων.

      • τι είναι αυτά που λέτε? ο κόσμος κατεβαίνε από τα λεωφορεία ψώνιζε..πάρκαρε πέριξ να κανει τις δουλειές του στο ΙΚΑ σε γιατρούς..είναι καταστροφή αυτο που έγινε και ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα παρει

  • Αυτό ακριβώς.
    Επιβάλλουν ετσιθελικά την…καλαισθησία χωρίς να ρωτήσουν ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑΝ από τους κατοίκους.
    Ιδεοληπτικοί άνεργοι παίρνουν αποφάσεις το κόστος των οποίων θα πληρώσει ο πολίτης.
    Τραγικοί και άσχετοι.
    Ναι,η Λασσάνη ήταν έκτρωμα καθώς κάποιος ηλίθιος προηγούμενης δημοτικής αρχής είχε την ιδέα της εικόνας που έχουμε σήμερα και οι τωρινοί αλλά και οι προηγούμενοι,διατηρώντας την παράδοση της ηλιθιότητας και της αλαζονείας που τους διακατέχει κάνουν πρακτικά έξωση στους κατοίκους.
    Το λειτουργικό είναι όμορφο και όχι το αντίθετο φίλτατοι.
    Κάνεις δεν αμφισβητεί την ανάγκη βελτίωσης της πλατείας αλλά με ποιό κόστος;
    Με το κλείσιμο των επιχειρήσεων;
    Με τους διωγμούς των μονίμων κατοίκων;
    Πού θα παρκάρουν;
    Φωτογραφικά ευνοείτε το αγαπημένο σας ιδιωτικό πάρκινγκ,μην κρύβεστε.
    Τέτοιες αποφάσεις παίρνουν οι Ισραηλινοί στα κατεχόμενα της Ιερουσαλήμ κύριοι.
    Ρωτήστε κανέναν κάτοικο μπας και σώσετε την υστεροφημία σας που δεν σχετίζεται μόνο με την εικόνα που έχετε στον καθρέφτη σας.
    Θέλετε και ψήφο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.