kozan.gr: Χύτρα ειδησεων: Τι θα κάνει στις εκλογές του Οκτώβρη η συνεργαζόμενη και συμμετέχουσα παράταξη του Γιάννη Καραβασίλη στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Εορδαίας

11 Ιουλίου 2023
08:08

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου ο Γ. Καραβασίλης αναμένεται να ανακοινώσει, στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην Πτολεμαίδα, την τελική του απόφαση σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο της εκ νέου υποψηφιότητάς του για το Δήμο Εορδαίας. Την περασμένη Παρασκευή, παρουσία του ίδιου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όπου εκεί αξιολογώντας τα σημερινά δεδομένα αλλά και την εμπειρία του από τις προηγούμενες εκλογές, φέρεται να εξέφρασε στα τοπικά όργανα του κόμματος τις αντικειμενικές δυσκολίες κι εμμέσως πλην σαφώς την πρόθεσή του να μην είναι επικεφαλής ενός νέου εγχειρήματος, αφήνοντας όμως ανοιχτή την περίπτωση της εκ νέου υποψηφιότητάς του στην περίπτωση δημιουργίας ενός συνδυασμού από τον ευρύτερο χώρο της κεντρο-αριστεράς (σε συνεργασία π.χ. με τον ΣΥΡΙΖΑ). Ο ίδιος εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Π. Πλακεντά, με τον τελευταίο, πιθανότατα, να του προτείνει τη συμπόρευση στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μιας κι όπως κρίνουν κι οι δύο πλευρές υπήρξε άριστη συνεργασία. Προσωπική εκτίμηση της στήλης είναι πως δύσκολα ο Γ. Καραβασίλης θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, με τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ στην Εορδαία να αναζητούν, ήδη, κάποιο άλλο πρόσωπο, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει εκφραστεί, πραγματική, διάθεση κι ενδιαφέρον από κάποιον. Ένα από τα πρόσωπα στο οποίο υπήρξε σχετική πρόταση ήταν ο Σ. Ιωακειμίδης ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν, επί θητείας Ι. Ανδρεάδη, Νομαρχιακός Σύμβουλος κι Αντινομάρχης Κοζάνης, όμως κι εκείνος δεν έδειξε ιδιαίτερη προθυμία, εκτός αν όλοι οι εκλεγμένοι κι οι υποψήφιοι του συνδυασμού Καραβασίλη θέσουν υποψηφιότητα μαζί του και δεν υπάρξουν προσχωρήσεις στο συνδυασμό Πλακεντά, κάτι, που όπως φαίνεται, δύσκολα δε θα συμβεί. Πάντως κάποιοι στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ επιμένουν πως το κόμμα πρέπει να εκπροσωπηθεί με αυτόνομο συνδυασμό ή έστω σε κάποιο σχήμα ευρύτερης συνεργασίας προερχόμενο από το κεντροαριστερό χώρο και – παρά το λίγο χρόνο που απομένει και την απροθυμία των περισσοτέρων να ηγηθούν ενός σχήματος –  θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να το πετύχουν.

Η Χύτρα

12 σχόλια

  • Μεγάλος καημός αν κατέβει ή ΌΧΙ.
    Άλλωστε δεν έκανε απολύτως τίποτα!
    Άντε σπίτι σου όπως όλοι οι άλλοι φτάνει με τις θέσεις αφήστε τους νέους.

  • Δεν υπάρχει! Τέσσερα χρόνια όλο συνδικαλιστικές τοποθετήσεις ξεπερασμένες.
    Άντε άνθρωπε μου σπιτι σου ποιος σε ακολουθεί; Όλοι οι φίλοι σου πήγαν στον Πλακεντά μάλλον παρακαλάς να είσαι υποψήφιος χαχα

  • Και θεωρεί ότι κάνει κάτι σπουδαίο με τις κοινοτοπίες του που δεν έχουν καμία ουσία καινοτομία και προοπτική..!

  • Κεντροαριστερά πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας είναι
    Κατακερματισμός κάποτε όλοι έτρεχαν να πάρουν την ευλογία τώρα τι συμβαίνει άραγε φοβούνται μη δε εκλεγούν και τρέχουν στα σίγουρα
    Μεγάλες και ιστορικές ευθύνες για την μη συμμετοχή στην κορυφαία αυτοδιοικητική διαδικασία
    Ώρα για μεγάλες αλλαγές
    Η κεντροαριστερά πρέπει να βρεί τον βηματισμό της
    Καληνύχτα 2023

  • Ήρθε η ώρα για το σπίτι του.
    Άκυροι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει τίποτα αυτά τα χρόνια.ντραπηκε και η ντροπή θέλουν και ψήφους.

  • Ε ο όχι και κεντροαριστερός ο Καραβασίλης..! Πασοκος πρωτοκλασάτος μια ζωή με το μάτι του προς τη δεξιά -Ν Δ με την οποια συνεργάστηκαν και κατέστρεψαν τη χώρα μας.!!!

  • δεν συζητηθηκε η πιθανοτητα συνεργασιας με συριζα, απλα προταθηκε ο κ. Καραβασιλης για υποψηφιος με το ΠΑΣΟΚ ως γνωστης της αυτοδιοικησης. ολα τα αλλα που αναφερετε ειναι ατοπα!

    • γνώστης της αυτοδιοίκησης?
      από πότε τα ξέρει και αυτά εδώ δεν ξέρει την τύφλα του και φάνηκε πόσο άκυρος ήταν τέσσερα χρόνια απλά τον εγλυφαν για να ψηφίζει .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.