kozan.gr: Μαρία Καρυπίδου σε Μενέλαο Μακρυγιάννη: “Είστε αγενέστατος απέναντι στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Αγενέστατος!” (Βίντεο)

11 Ιουλίου 2023
13:34

 

Μια διαπίστωση, στο πλαίσιο κριτικής,  του μέλους της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας  Nικολέτας Μπομπόναρη σε σχέση με την έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης έργου στο ΕΑΠ 2017-2021 στάθηκε η αφορμή να ανεβούν οι τόνοι στη σημερινή συνεδρίαση. “Βλέπω τους τελευταίους τρεις μήνες (πριν τι εκλογές) να έρχονται έργα προς χρηματοδότηση παρά την απραξία της τετραετίας. Δεν έχουμε πρόβλημα να τα ψηφίσουμε αλλά…”. Η συγκεκριμένη αναφορά ενόχλησε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μενέλαο Μακρυγιάννη ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος και με τρόπο που να ήταν σα να υποδείκνυε στην Ν. Μπομπόναρη πως πρέπει να τοποθετείται με την Μαρία Καρυπίδου (μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης) να αντιδρά έντονα και να παίρνει το μέρος της λέγοντας στον Μ. Μακρυγιάννη: “Είστε αγενέστατος απέναντι στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Αγενέστατος!”

5 σχόλια

  • Έπαρση και αλαζονεία.
    Χαρακτηριστικό της παράταξης κασαπιδη
    Χαρακτηριστικό των Σερβίων που στηρίζουν τον αρχιαλαζονα δήμαρχο τους

  • Κυρία Μπουμπόναρη τον ζορίζετε τον πρόεδρο. Που να ξέρει να απαντήσει. Ο Μακρυγιάννης ξέρει μόνο απο σαραντάρια και να πηγαίνει δρόμο στην επιχείρηση του μέσα απο δάσος με λεφτά της περιφέρειας. Όλα τα άλλα τα θεωρεί λεπτομέρειες. Μπράβο για την σοβαρή σας παρουσία συνεχίστε να τους ζορίζετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.