Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Τοπαλίδη ο ελεύθερος επαγγελματίας Γιάννης Μπασίνας

11 Ιουλίου 2023
15:27

Δήμος Κοζάνης 2030  Mazi μπορούμε, Mazi Αλλάζουμε.

Καλωσορίζω τον  ελεύθερο επαγγελματία και π.πρόεδρο των καταστημάτων εστίασης Κοζάνης  Γιάννη Μπασίνα στην δημοτική μας παράταξη. Περπατήσαμε στο κέντρο της πόλης συζητώντας για τoν Δήμο Κοζάνης, την κίνηση της αγοράς και τους τρόπους που θα στηρίξουμε και θα την αναπτύξουμε.   Παρακάτω παραθέτω το βιογραφικό του και την σημαντικότατη  μέχρι σήμερα πορεία του καθώς και τα ενδιαφέροντα και τα προτάγματα του.

 

Βιογραφικό Σημείωμα Μπασίνα Ιωάννη

Ονομάζομαι Γιάννης Μπασίνας. Είμαι 51 ετών, παντρεμένος με την Στέλλα Δραγατσίκα, με την οποία έχουμε δύο παιδιά. Δραστηριοποιούμαι εδώ και 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης, ενώ προηγούμενα ήμουν διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Τοπαλίδη. Έγνοια μου είναι να συμβάλω με τις ιδέες μου, με τις προτάσεις μου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, στην έξοδο του Δήμου μας από το πολύχρονο τέλμα. Ως ενεργός πολίτης και έχοντας ήδη πολυετή ενασχόληση με τα θέματα του κλάδου μου σε συνδικαλιστικό επίπεδο, θεωρώ ανάγκη την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή του καθενός μας στην καλυτέρευση του τόπου μας. Με εκφράζει απόλυτα το ρητό «να αγαπάς την ευθύνη». Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του Γιώργου Τοπαλίδη προκειμένου «από περιοχή της φυγής να γίνουμε η περιοχή της επιλογής, η περιοχή της ανάπτυξης, η περιοχή της καινοτομίας και των καλών πρακτικών».

22 σχόλια

  • “προηγούμενα ήμουν διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία”
    Τσιουτσιούργια (ισχύει για όλο τον θίασο)

    • Παρουσίασε κάπου αλλού το βιογραφικό του?

      Αν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποιός είναι ο κάθε υποψήφιος δικαίωμά σου.

      Καλό θα ήταν όμως να σεβαστείς το δικαίωμα των άλλων να είναι ενημερωμένοι πολίτες και ψηφοφόροι.

      Μπράβο σου Τοπαλίδη, δείχνεις το σεβασμό που αρμόζει στον κάθε υποψήφιο της ομάδας σου!

      Έλεος δηλαδή, Πολιτική Αγωγή στη Δημοκρατία διδάσκεται στο Δημοτικό σχολείο….

  • Δεν μας τον είχες ανακοινώσει πριν δέκα μέρες; Ξανά απ’ την αρχή; Δεν μετράν οι ανακοινώσεις Γιώργο!!! Οι υποψηφιότητες μετράν!!! Και το πρόγραμμα! Και οι θέσεις!!! Και οι προθέσεις!!!

    • Ακριβώς λέει και ο υποψήφιος τις προθέσεις του. Που ακούστηκε αλήθεια να εκφράζεται ο υποψήφιος,… Άπαπα μόνο ο επικεφαλής …

  • Η Κοζάνη χρειάζεται ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Και φυσικά όχι τους Μαλούτα-Μιχαηλίδη και τα ορφανά του Σημανδράκου ουτε τους ηλικιομενους τους κυριους τιποτα Ο Μαλούτας τι θα κάνει τώρα που δεν έκανε στα 38 χρόνια που είναι στο Δήμο; Απλώς προσπαθεί με διάφορα τσιτάτα, με σκέρτσα να μετατραπεί ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ που τον ενδιαφέρει μόνο η παρτη του Ο Μαλούτας είναι ένα παλιό εισιτήριο και τα παλιά εισιτήρια δεν περνάνε στα καινούργια λεωφορεία της αυτοδιοίκησης. Ο Μαλούτας και η αυτοδιοικητική του μπάντα που έχει τους συμβούλους του Σημανδράκου, οι οποίοι πρόδωσαν την λαική εντολή που πήραν. Ο λαός τους είπε τότε όχι στον Μαλούτα και αυτοί πήγαν με τον Μαλούτα. Τι τους συνδέει όλους αυτούς ;

    μερικά από τα μεγάλα έργα του μαλούτα:
    έδιωξε τους πιλότους και δεν έκανε τίποτα για να τους κρατήσει
    δεν έκανε ένα περιφερειακό δρόμο
    δεν Μάζεψε κανένα αδέσποτο Εννοείται θα τα μαζέψει σε ένα μήνα
    δεν εφερε καμιά επένδυση για να δουλέψει ο κόσμος
    δεν έφερε κανένα νέο πράγμα
    πήραν όλοι τους φωτοβολταϊκά και τα χωράφια τα νοίκιασε με πολύ χαμηλό τίμημα
    κολυμβητήριο δεν έχουμε

    η Κοζάνη παραπαίει αν είμαστε μάγκες εμείς οι κοζανίτες θα πρέπει να τους τελειώσουμε

  • Δεν ανακοίνωσε κανέναν τον παρουσίασε… Έχει ανακοινώσει 17. Μέχρι τώρα. Στο Λάζο η στον Κουζιάκη σχόλιο δεν βλέπω να γράφετε…

  • Γιώργο προχώρα γερά, με σταθερές θέσεις, απόψεις, και προτάσεις, ανακοίνωσε τά 120 ονόματα που έχεις είδη κλείσει, για νά βουλωσουν πολλών τά στόματα. Ο δήμος Κοζάνης ήρθε ή ώρα νά αλλάξει χέρια, από αυτούς που 40 ολόκληρα χρόνια είναι στο τιμόνι του και εξακολουθούν να παρουσιάζονται ως τό νέο. Έλεος.

    • Ποντιε, γινε ανθρωπος πρωτα……Ο Γιωρικας με το ….βιογραφικο θα σωσει κ τον δημο τωρα….αντε με τον καθε τιποτα

  • O αιώνιος και μόνιμα υποψήφιος τοπαλιδης. Δεν μπόρεσε να βρει ούτε την ψήφο του ως υποψήφιος βουλευτής είπε να την ψάξει ως υποψήφιος δήμαρχος. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Την επόμενη φορά υποψήφιος περιφεριαρχης για να καλύψει τα πάντα.

  • Τοπαλίδη μην ακούς κανέναν κ πάνε μπροστά…όλοι του συστήματος του Μαλουτα είναι…ήταν σε άλλους συνδιασμούς στις προηγούμενες εκλογές..τους έδωσε ο Μαλουτας μια θέση κ τώρα κατεβαίνουν με αυτόν…δεν ντρέπονται πάνε να ζητήσουν ψήφο από τους πρώην ψηφοφόρους τους όταν οι ίδιοι μαύρισαν κ κατηγορούσαν τον Μαλουτα???Πάνε ΜΠΡΟΣΤΆ Κ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΊΑ!!!

  • Παρουσίασε κάπου αλλού το βιογραφικό του?

    Αν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποιός είναι ο κάθε υποψήφιος δικαίωμά σου.

    Καλό θα ήταν όμως να σεβαστείς το δικαίωμα των άλλων να είναι ενημερωμένοι πολίτες και ψηφοφόροι.

    Μπράβο σου Τοπαλίδη, δείχνεις το σεβασμό που αρμόζει στον κάθε υποψήφιο της ομάδας σου!

    Έλεος δηλαδή, Πολιτική Αγωγή στη Δημοκρατία διδάσκεται στο Δημοτικό σχολείο….

  • Μην την ψάχνετε εδώ μέσα έχει γίνει ένας βόθρος κάθε κομπλεξικός βγάζει το κόμπλεξ του Γιάννη Καλή επιτυχία!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.