Απαλλαγή από οποιαδήποτε πειθαρχική ευθύνη του Δημοτικού Συμβούλου & Αντιδημάρχου Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστου Τριγώνη για τις διαδικασίες δημοπράτησης και υλοτομίας του Δημοτικού Δάσους Αηδονίων

12 Ιουλίου 2023
22:23
Κανένα σχόλιο

Προς απάντηση της συνεχούς προσπάθειας των γνωστών “κύκλων” παραπληροφόρησης του κοινού, οι οποίοι μη έχοντας τίποτα άλλο να πουν ή να προτείνουν για την πρόοδο των Γρεβενών, επιδίδονται σταθερά στην τακτική της λασπολογίας με την οποία ανδρώθηκαν και συνεχίζουν να πορεύονται στη ζωή, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου, οφείλω υπεύθυνα να ενημερώσω τα εξής:

Με την υπ ́ αρίθμ. 26 ΕΜΠ από 24-4-2023 απόφαση του κ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας (δίδεται στη δημοσιότητα) και μετά από σύμφωνη γνώμη του πειθαρχικού συμβουλίου αιρετών, στο οποίο μετέχουν πέραν των άλλων ο Πρόεδρος Εφετών Ιωαννίνων καθώς και δύο εφέτες δικαστές, ΟΜΟΦΩΝΑ απαλλάχθηκα από κάθε ευθύνη για τις διαδικασίες δημοπράτησης και υλοτομίας του Δημοτικού Δάσους Αηδονίων.

Για την ίδια υπόθεση επίσης απαλλάχθηκαν ομόφωνα και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι – μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γρεβενών που τεχνηέντως αποκρύπτονται τα ονόματα τους, μιας και ο στόχος είναι ένας.

Κύριοι των σκοτεινών δωματίων, ούτε με φοβίζετε ούτε με αγγίζετε.

Εμείς προχωράμε μπροστά.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συνδημότες,

Χρήστος Τριγώνης

Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΙΓΩΝΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΑΗΔΟΝΙΩΝ 12-7-2023

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.