Χ. Κουζιάκης μετά από συνάντηση – συζήτηση με Θ. Σιόγκα για τις εκλογές στο Δήμο Κοζάνης: “Ανοιχτά μυαλά, ανοιχτοί ορίζοντες! Εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον και τις προοπτικές του Δήμου Κοζάνης”

13 Ιουλίου 2023
10:59

“Ανοιχτά μυαλά, ανοιχτοί ορίζοντες! Εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον και τις προοπτικές του Δήμου Κοζάνης”,  αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις Χ. Κουζιάκης μετά από συνάντηση – συζήτηση με Θ. Σιόγκα για τις εκλογές στο Δήμο Κοζάνης.

27 σχόλια

  • Ο/Η ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? λέει:

    Ο Χάρης και ο Θόδωρος είναι ΚΑΘΑΡΟΙ και είναι σε θέση να βοηθήσουν τον ΤΟΠΟ.

  • Θοδωρα μας τα…..γυρνας!!!!!Απο τη μια παραταξιακος…..και απο την αλλη….βεβαια ειμαστε ανοιχτομυαλοι στην φιλελευθερη παραταξη και απο την αριστερα υπαρχουν ατομα με ανοιχτους οριζοντες με την μονη διαφορα… Θοδωρα και καθε… Θοδωρα οτι αυτοι εχουν τους συνδιασμους τους!!!!!!Δεν ψαχνονται στο παρα πεντε δυο τρεις με πεντε δεκα ατομα ο καθενας να γινει δημαρχος……Αληθεια η ΔΕΕΠ Κοζανης τιλεει;;;;και οχι μονο ο προεδρος ψηφισαμε και μελη!!!τι λενε τα μελη ;;;; που ειναι τα μελη ΟΕΟ;;;; Κυριακο Μητσοτακη μην χαριζεσαι σε κανεναν!!!!!

  • Οι μοναδικοί που παρουσίασαν πρόγραμμα και θεσεις. Πράγμα που δεν έκανε ούτε ο Μαλούτας και οι υπόλοιποι απλά στηρίζονται στα μεγάλα συμφέροντα με αποτέλεσμα να καταστρέψουν το δήμο ,αλλά ο κόσμος δεν θα τους κάνει τη χάρη….

  • Σιώγκα εσυ είσαι που έλεγες ότι θα βγεις δήμαρχος με το χρίσμα ;;; Άστο φίλε κάηκες . Ας κατέβαινες εάν είχες την πολιτική στόφα ανεξάρτητος . Όχι αλλά λέμε και αλλά κάνουμε …απαράδεκτος πολιτικά.

  • Πργματικα εσεις της νεας δημοκρατιας εχετε κουρασει τον κοσμο καταντησατε γραφικοι αυτο λενε οι ψηφοφοροι της νδ εξω στην πιατσα καλη επιτυχια στο νεο εγχειρημα εκτος μετα απο λιγες μερες δουμε κατι αλλο

  • Ο τσιωγκας ψάχνει να βρει αντιδήμαρχια. Ο σοβαρός συνδιασμός του χάρη δεν πρέπει να πέσει σε τέτοια λαθη

  • Μπράβο καλή επιλογή,αλλά μήπως να βάλετε και τον Κοεμτσοπουλο και Γκανατσιο μπας και μας ξεγελάσετε και σας βγάλουμε Δημοτική αρχή….. τελικά όλοι όταν δουν ότι τα κουκιά δεν φτάνουν αρχίζουν και μαζεύονται, άσχετα αν πριν μέρες ο ένας έριχνε λάσπη στον άλλον… κρίμα πραγματικά

  • Μπραβο παιδιά είστε σοβαροι, μορφωμενοι με προγραμμα και θεσεις και το δειχνετε. Ασε τον Μαλουτα να ριχνει ασφαλτο για να δουλεψει τον κοσμακη. Θυμηθηκε μετα απο 4 χρονια να ξεκινησει ολα τα εργα, τωρα. Ταιζει κουτοχορτο και οποιος τσιμπήσει.

  • Μια χαρά μου φαίνεται εμένα…Σοβαροί και οι δυο, με κατατεθειμένες προτάσεις, τεχνοκράτες με άποψη….Δηλαδή με ποιον τρόπο οι άλλοι είναι καλύτεροι;;;;

  • Τα τρόλ και τα παπαγαλάκια εμφανίστηκαν αμέσως με απαξιωτικά σχόλια που σημαίνει ότι κάποιοι θορυβήθηκαν από αυτή την συνάντηση. Δεν μπορώ να ξέρω το λόγο και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής αλλά σίγουρα τάραξε νερά. Μακάρι να βγει κάτι καλό και να είναι προς όφελος του δήμου μας.
    Απευθύνομαι προς τους έμμισθους σχολιαστές ,δηλαδή όταν το 2019 ο Λάζος συμπορεύτηκε μα τον Κυριάκο(ΝΔ) και τον Ευάγγελο(Όπου φυσάει ο άνεμος) ήταν όλα καλά και οι κατηγόριες και αντεγκλήσεις του προεκλογικού αγώνα ήταν μόνο πολίτικος λόγος. Τώρα αυτές οι συναντήσεις χαρακτηρίζονται άνοστα υλικά ή διεκδικήσεις αντιδημαρχίας.
    Δεν πειράζει, ας ξαναβγεί ο Λάζος με το πανάξιο επιτελείο του ,δεν τέλειωσαν το έργο τους ακόμα. Έξαλλου κάποιοι έχουν και εγγόνια. Τι θα γίνουν αυτά,στο βουνό θα βγούνε ;
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!

  • Ο κουζιακης μηπως το παίζει κεντροδεξιά τώρα που βγήκε η Ν Δ . .!
    Ή μήπως πήρε μαθήματα από το Μαλουτα και συνεργάζεται μ όποιον του τύχει μπροστά αρκεί να θεωρεί ότι έτσι θα βγει δήμαρχος..!

  • Συγχαρητήρια στο kozan.gr . Αποτελεί όαση στα όχι και τόσο ανεξάρτητα ΜΜΕ της περιοχής. Το σύστημα πρέπει να τελειώσει και οι υπεύθυνοι που κατέστρεψαν την Κοζάνη, πιθανότατα για ίδιον όφελος, να πάνε στην Αθήνα…
    Το σάπιο και το παλιό έχει όνομα και επώνυμο.

  • Έτσι μπράβο η λύση είναι να υπάρχουν εποικοδομητικες συνενώσεις και συνεννόηση για το καλό του δήμου μας μπας και βγούμε από το τέλμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.