Αδέσποτα: Ολοκληρώθηκε μία ακόμη δράση μαζικών στειρώσεων στο Δήμο Κοζάνης

13 Ιουλίου 2023
13:16

Σε μία ακόμη δράση μαζικών στειρώσεων αδέσποτων  από εθελοντές κτηνιάτρους προχώρησε ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ήδη εκπονεί.

Αυτή τη φορά 55 στειρώσεις πραγματοποιήθηκαν από την Κυριακή 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης, υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του  Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Τierarzte-pool».

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μίλτος Μαγγιρίδης «Έχουμε πραγματοποιήσει 251 στειρώσεις από την αρχή τους έτους και έχουμε θέσει ως στόχο να ολοκληρώσουμε περί τις 1000 μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους εθελοντές φιλόζωους της περιοχής για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι όλοι μπορούμε να συνδράμουμε στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, υιοθετώντας ένα σκύλο. Περισσότερες πληροφορίες: 2461350444 & [email protected]

8 σχόλια

  • 55 στειρώσεις. Κουράγιο άλλες 2445 για να τελειώνουμε. Ρε ποιον κοροϊδεύετε; Είναι υποχρέωση του Δήμου να τα περισυλλέγει και να τα στειρωνει ΣΥΝΕΧΩΣ, και χρηματοδοτείται από το κράτος για τον σκοπό αυτό (αληθεια που πάνε τα χρήματα αυτά;). Και εσείς τώρα μετά από χρόνια στειρωσατε 55 και περιμένετε και ευχαριστώ; Κάντε επιτέλους ένα σωστό σχεδιασμό και αφήστε τα πυροτεχνήματα

  • Βαρυγδουπες ανακοινώσεις χωρίς ουσία και περιεχόμενο
    Γνωρίζουν οι αρμόδιοι πόσα σκυλιά κυκλοφορούν και πόσα από αυτά έχουν στειρωθεί,γιατί μας εμποδίζουν άγρια με αυτά που ανακοινώνουν όταν φαβασαι να κυκλοφορήσεις και όχι μονο

    • Έλα ρε τι λέτε ο δήμος δουλεύει τέσσερα χρόνια το πρόβλημα με τα αδέσποτα δεν το λυσανε θα το λύσουν τα επόμενα αφού ο δήμαρχος δεν ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ!!!!!!

  • Δεν μας είπες αντιδημαρχε τα αδέσποτα από τα χωριά ποιος θα τα φέρει στην Κοζάνη. μάλλον ο φουφοτος καμαρώνετε κιόλας μωρέ τι κάνετε εσείς θα μας φάνε ζωντανους

  • Το δημοτικό κτηνιατρείο άνοιξε για τους εθελοντές και ξανακλείνει. Αφού δεν μπορούμε να το λειτουργήσουμε μόνοι μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.