kozan.gr: Κοζάνη: Ώρα 21:15: Συνεχίζεται η μεγάλη φωτιά σε οικία στα Ηπειρώτικα – Καταφθάνουν ενισχύσεις κι από την Πτολεμαίδα (Βίντεο)

13 Ιουλίου 2023
21:21

Κοζάνη: Ώρα 21:15: Συνεχίζεται η μεγάλη φωτιά σε οικία στα Ηπειρώτικα – Καταφθάνουν ενισχύσεις κι από την Πτολεμαίδα

24 σχόλια

    • Δεν είναι υποστελεχωση. είναι η πόλη μπάχαλο χωρίς υποδομές που ζούμε. Η συναμη που πήγε μόνο από κοζανη έφτανε να αντιμετωπίσει πυρκαγιά σε πιλυποκατια και όχι σε διώροφο. Λόγο της ιδιαιτεροτητας του χώρου και ελλειψης υποδομών δεν είχε ανεφοδιασμό σε νερό και δεν μπορούσε να αναπτυχθεί πλήρως.

    • έχεις δίκαιο, καταλύθηκε το κράτος του 2015-2019 που επιχειρούσε άμεσα και απέτρεπε καταστροφές και απώλειες ανθρώπινων ζωών από φωτιές και πλημμύρες (Μάτι, Μάντρα κλπ}. Ευτυχώς ρε φίλε/η έχεις καλή μνήμη.

      • Κάτσε να δεις τι έρχεται τώρα και η περίοδος που αναφέρεις θα φαντάζει το σπίτι στο λιβάδι με τις αισχροτητες του κουλη!! Just waiting!!! Εγώ πάντως φροντίζω να φύγω για τα ξένα!!! Καλά κουράγια εξυπνε ελληναρα

      • 35000χιλ νεκροί τα χρόνια του COVID λόγο ανύπαρκτων ΜΕΘ,λόγο αναστολής εργασίας γιατρών και νοσηλευτών,λόγο ανυπαρξίας του κράτους.Εν καιρώ ειρήνης όλα αυτά.

  • ασθενοφορα δεν υπαρχουν

    πυροσβεστικες δυναμεις ανεπαρκεις…..

    πολιτες κ ΔΙΑΣ με τις μανικες στα χερια…..

  • Θέλω να κάνω μια ερώτηση!
    Αν καιγόταν και δεύτερο σπίτι ταυτόχρονα σε άλλο σημείο της πόλης, ποιος θα πήγαινε να το σβήσει;

    • Από ότι θυμάμαι στο μάτι δεν είχε πολλές πυρκαγιές εκείνη την ημέρα στην Αττική κι όμως κάψανε 105 άτομα και μας κοροϊδεύαν και από πάνω μέχρι τις 12:00 το βράδυ ότι δεν υπάρχουν νεκροί

  • Να καλέσουμε τους πυροσβέστες από τη Ρουμανία.
    Δεν υπάρχει σωτηρία σε τούτον δω τον τόπο.
    “Πάμε κι όπου μας βγάλει”

  • Ο Θεός να μας φυλάει μην αρπαξουν τα πεύκα φωτιά εκεί. Γιατί η εγκατάλειψη από τον Δήμο και το δασαρχειο είναι δεδομένη.

    • Όχι μόνο τα πεύκα, υπάρχουν τόννοι από ξύλα σε σημεία της πόλης που αν πάρουν φωτιά δεν θα μείνει τίποτα
      ζωντανό.Ο Θεός να μας φυλάει.

  • Όταν τους πυροσβέστες τους στέλνουν απόσπαση στα νησιά, οταν οι αστυνομικοί περνούν απόσπαση σε νησιά και σε άλλους νόμους η Κοζάνη τι περιμένετε να έχει; Βέβαια μαλωνουν για την απόσπαση γιατί τα λεφτά είναι πολύ καλά.

  • Πραγματικά είναι άξιο απορίας αν καιγόταν και δεύτερο σπίτι η κάτι άλλο όπως προαναφέρθηκε τι ακριβώς θα γινόταν;;;;; Θα στέλνανε δυνάμεις απ’ τη Θεσσαλονίκη;; Ο Χριστός να μας φυλάει

    • Εδώ δεν υπάρχει προσωπικό για το πρώτο όπως βλέπεις. Για το δεύτερο θα σκεφτούμε; Γιατί νομίζεις καίγονται σπίτια κάθε φορά που έχει μεγάλες πυρκαγιές;

  • Το ότι έχουμε μία πόλη που χτίστηκε χωρίς σχέδιο,
    χώρις υποδομές,δημιουργώντας σοκάκια και όχι δρόμους κάνοντας την απροσπέλαστη σας λέει κάτι; Ανέφερε ο διοικητής ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να πάρουν νερό από κάπου. Ποιος φταίει άραγε ,ποιος…δεκαετίες τώρα για να μην χάσουμε τις ψήφους χτίζουμε ένα έκτρωμα. Η μόνη χώρα στην Ελλάδα χωρίς περιφερειακό δρόμο.
    όσο για τις δυνάμεις της πυροσβεστική αν τις κάλεσε ο διοικητής προληπτικά σε περίπτωση επέκτασης έκανε κακο; το ότι δεν είχαμε θύματα είναι λιγο;

    • Μας φταίει η πόλη λοιπόν για το ότι δεν μπόρεσαν να σβήσουν μια πυρκαγιά σε ένα σπίτι οι σχεδόν 10 πυροσβέστες με κλήση για ενίσχυση και από Πτολεμαΐδα…μάλιστα!!! Ζήτω που καήκαμε δηλαδή!!!

    • Τα ηπειρώτικα είναι ένας λαβύρινθος με μικρά σοκάκια όπου δεν υπάρχει τρόπος να εισέλθουν μεγάλα οχήματα. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Μια μικρή φωτιά και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν.

  • ΑΠ’ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

    Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗΣ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!
    Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.