Υποψήφιος με την “Ενότητα” ο Πασχάλης Καλαμπούκας

15 Ιουλίου 2023
11:07
Ανακοινώνουμε σήμερα τη συμπόρευσή μας με τον Πασχάλη Καλαμπούκα.
Ο Πάσχος γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή Κοζάνης και είναι εμπειροτέχνης εργολάβος. Υπήρξε Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής την περίοδο 1995-1999.
Την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο δούλεψε με όρεξη και συνέπεια, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, ως  πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης.
Στην Ενότητα πιστεύουμε, ότι με συγκλίσεις και συνθέσεις οι ομάδες γίνονται πιο παραγωγικές, οι συνεργασίες είναι πιο γόνιμες και αποτελεσματικές.
Για αυτό και προχωράμε μαζί!

11 σχόλια

  • Εξάλλου ήταν πολύ παραγωγική η τετραετία της Τριανδρίας και είπατε να συμπορευτεί
    Καημένη Κοζάνη

    • Έναν, έναν, ό Λάζος ανακοινώνει τους δημοτικούς συμβούλους τής Τριανδρίας , και στο τέλος τά ονομαζόμενα βαριά χαρτιά!! Αν γνώριζαν όμως τί εκπλήξεις τούς περιμένουν, δεν θά καμαρωναν έτσι. Ο χρόνος θά δείξει.

  • Μα πόσο χαζούς μας περνάτε, πεσμου ενα λόγω για να ψηφουμε καλαμπουκα και Μαλούτα τι στο καλό προσφέρατε..τι τι τι τι.. Ένας τρώει συνέχεια φιστίκια και ο άλλος ήταν αγκαλιά με το μαξιλάρι του..

  • Τί έγινε τώρα βρε παιδιά…Πήγε ο Καλαμπουκας στο ΠΑΣΟΚ ή ο Μαλουτας στην ΝΔ..Μάλλον ο μούτος πήγε στη ΝΔ

  • Τώρα σοθκαμ ο ένας τρώει φιστίκια και ο άλλος κοιμάται στα δημοτικά συμβούλια…. και αυτοί οι κύριοι θέλουνε να τους ψηφίσουμε…

  • Πασχο εσύ δεν είσαι που μέχρι πριν λίγες μέρες έλεγες στο καφενείο ότι θα πας να πάρεις συνταξη και δεν κατεβαίνεις μ’ αυτούς;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.