Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Φτάνει πια με την αδιαφορία του Δήμου Εδώ και δύο μέρες έχουν αφήσει κομμένο δέντρο στη μέση του πεζόδρομου (γεμάτο λακκούβες και μπαλώματα) στην οδό Χειμάρας”

15 Ιουλίου 2023
12:45

Εδώ και 2 μέρες έχουν αφήσει το κομμένο δέντρο στη μέση του πεζόδρομου (γεμάτο λακκούβες και μπαλώματα). Μία δίοδος που εξυπηρετεί πολίτες κάθε ηλικίας παραμένει κλειστή . Φτάνει πια με την αδιαφορία του Δήμου. Έχουμε κουραστεί.

4 σχόλια

  • Η πόλη τσιμέντο έχουμε γίνει γεμάτο λακούβες, πουθενά πράσινο,ούτε ένας τουρίστας και τι να έρθει να δει δλδ….. πρέπει να βγείτε όλοι στους δρόμος και να ζήτησε νέα παιδιά να βγουν μπροστά ηλικίας 20 έως και 35 ετών αυτή έχουν ορμά και πολλά πράγματα αρκετά φάγατε !

  • Σωστό το παράπονο σας. Ωστόσο αν γνωρίζετε θα ήθελα ενημερωτικά να μου απαντήσετε στα εξής: το δέντρο κόπηκε από δημόσιο χώρο απ’ τον Δήμο; Και αν ναι υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος για να κοπεί;

  • Όλοι σας φωνάζετε και κράζετε αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα των εκλογών και των επιλογών πάλι τους ίδιους και τους ίδιους ψηφίζετε!!!! Αυτό λέγεται μαζοχισμός…

    • Μαζέψτε τις θείες και τους μπαρμπαδες που ψηφίζουν το θκο μας παιδί γιατί αυτοί είναι η πλειοψηφία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.