«Τα παράπονα στον Δήμαρχο Σερβίων» …πήγαν Μικρόβαλτο

15 Ιουλίου 2023
14:44

Όταν μετά από τέσσερα χρόνια θητείας ως Δημοτική Αρχή, επισκέπτεται ο Δήμαρχος μια τοπική κοινότητα και αυτό που εισπράττει, είναι η αναγνώριση για όλα όσα έχουν γίνει από την πλειοψηφία των δημοτών και αντί για παράπονα ακούει ευχαριστίες, κανένας στείρος αντιπολιτευτικός λόγος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στον τόπο αυτόν.

Παρουσία πλήθους κόσμου για τα δεδομένα του Μικροβάλτου και μπροστά στην νέα πανέμορφη κεντρική πλατεία, ο Δήμαρχος, αφού παρουσίασε το συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής, άκουσε τις επισημάνσεις της προέδρου και των δημοτών για προβλήματα και ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητα με παραίνεση για ανάλογη συνέχεια όσων αφορά την επίλυση τους.

Διάχυτη ήταν επίσης, η ικανοποίηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας για την παρουσία Ιατρού που έλυσε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της συνταγογράφησης και της φροντίδας Υγείας που λόγω της απόστασης αποτελούσε βραχνά, για τους μόνιμους κατοίκους του Μικροβάλτου.

15 σχόλια

  • Αλήθεια για την χωματερή αμιάντου στα μαβε τελικά είπε η προεδρινα την άποψη της;
    Είπε ο δήμαρχος τελικά ποιος το προτείνει στην πεδ δυτικής Μακεδονίας και στους Χατζηδάκη Γεωργιάδη;Για να δουλέψουν 5 άτομα για 5 χρόνια;
    Ο δρόμος Λευκαρα νεράιδα είπε ο πρόεδρος ότι θα γίνει για να μην περνάνε τα φορτηγά με επικίνδυνα υλικά από τα χωριά. Τα φορτηγά με τον αμίαντο όμως δεν τους πειραζανε τους Ελευθερίου και βεττα!
    Αλήθεια ο καλός φίλος σου “ο που σαι ρε Παπαδόπουλε σε συνεχάρη Κίτσο;”

    • Φίλε μπαίνεις σε όλα τα site και γράφεις όλο τα ίδια και τα ίδια..Η χωματερή αμιάντου ήταν να γίνει πριν από δύο τετραετίες Όχι τώρα…Και ο τότε δήμαρχος ήταν σύμφωνος..διαβασε καλα το παραπάνω άρθρο για να καταλάβεις ότι οι κάτοικοι Μικροβάλτου δεν έχουν παράπονα.. Και ότι η αρχή έχει κάνει καλή δουλειά.

      • Πριν δύο χρόνια. Επειδή ξεχνάς.
        Άρθρο της εφημερίδας των συντακτών 9 Ιανουαρίου 2021
        Η πρόεδρος απούσα ο δήμαρχος υπέρ.
        Η… τερατογένεση ΧΥΤΑΜ επικίνδυνων υλικών στοιχειώνει την Κοζάνη
        Και δεν είμαι φίλη σου.

        • Διάβασε καλύτερα προγενέστερα επί Καρυπιδη να καταλάβεις τι έγινε και ποτέ πάρθηκε η απόφαση…Επίσης την ΑΕΠΟ δεν την εκδίδει ούτε ο δήμαρχος ούτε ο πρόεδρος…της εκδίδει το Υπουργείο..με την ανθρωποφαγία ζείτε μάλλον.. λυπάμαι

          • Άσχετε, η ΑΕΠΟ βγήκε για να ταφεί ο αμίαντος που είναι εγκαταλλελημένος στα ΜΑΒΕ, έξω στην επιφανεια, καιβοχι για να έρθει αμίαντος από όλη την Ελλάδα. Ο δήμαρχος σου ήθελε να γίνει χυτα αμιάντου για όλη την Ελλάδα, μαζί με τον Περιφεριαρχη

    • Η Ημιμάθεια είναι χειρότερη από την Αμάθεια. Είναι εύκολο όταν δεν θέλουμε την Γεναια ΑΛΉΘΕΙΑ να καταφεύγουμε δειλά στο ΨΈΜΑ.

  • Ναι και για τη ΜΑΒΕ είπανε και για τη χωματερή αμιάντου ειπανε και κανένας από τους κατοίκους και τους παρόντες δεν αντέδρασαν..το τι λένε όλοι οι απ’ έξω περνάει αδιάφορο..το θέμα Επίσης θεωρείται λήξαν εδώ και 2 χρόνια… πάρτε χαμπάρι ότι στη Δημοκρατία όλοι λένε την άποψη τους..
    Μην είστε φασίστες…

      • Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος απλα είπανε το αν θέλουν η Όχι να γίνει το ΧΥΤΑΜ…δεν προσέβαλαν κανέναν προσωπικά σε αντίθεση με την Σπυριδου που προσέβαλε προσωπικά τον ποντικι και τον δήμαρχο με τα άθλια λεγόμενα της όπως πάντα δηλαδή..

        • Aκουγαμε και βλέπαμε τα Δημοτικά συμβούλια. Κανεναν δεν πρόσβαλε η Σπυρίδου εσεις ορμάγατε σαν σκυλιά καθε φορά που πήγαινε να μιλήσει. Θα μπορουσε να κανει 100 μυνήσεις και να τις κερδίσει όλες αλλά δεν έκανε ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ εσεις με ψευδοι την στείλατε αυτόφωρο. ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Οι εκλογες έρχονται….

          • Έχουμε δει και εμείς τα δημοτικά συμβούλια και τον τρόπο που μιλάει η Σπυριδου.
            πολυ χειρότερος.. αλίμονό μας αν βγει δήμαρχος..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι