kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το δρόμο των υπολοίπων του συνδυασμού του, θέτοντας υποψηφιότητα με τον Λ. Μαλούτα, ετοιμάζεται να ακολουθήσει κι ο Ε. Δαβιδόπουλος

17 Ιουλίου 2023
06:53

Βλέπει κι αξιολογεί αντιδράσεις, αυτή την περίοδο, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Ε. Δαβιδόπουλος, σε σχέση με την πρόθεσή του, που αποκαλύπτει παρασκηνιακά σε διάφορους, να είναι υποψήφιος με τον Λ. Μαλούτα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη κι αυτό γιατί μέχρι και πριν αναλάβει καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου Κοζάνης, όταν παραιτήθηκε ο επί κεφαλής του συνδυασμού  του Ε. Σημανδράκος, ήταν από τους πιο σκληρούς επικριτές του Δημάρχου Κοζάνης. Μάλιστα στη συζήτηση που είχε γίνει στο αναψυκτήριο του Αγ. Δημητρίου για το αν στις εκλογές του 2019 θα έπρεπε να υπάρξει αλλαγή στην “κεφαλή” του συνδυασμού της “Ενότητας”, ήταν εκείνος που είχε εκφράσει ευθέως την αμφισβήτησή του στο πρόσωπο του Λ. Μαλούτα ενώ είχε προτείνει την υποψηφιότητα του Κ. Κυριακίδη. Τελικά, τότε, αποχώρησε από την Ενότητα και πολιτεύθηκε με το συνδυασμό Σημανδράκου στις εκλογές του 2019. Όλα αυτά, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς όπως φαίνεται κι ακούγεται, ο «Τίγρης»,  που έδειχνε τα “νύχια” και τα “δόντια” του κάθε φορά που άκουγε για τον Λ. Μαλούτα, ετοιμάζεται (μένει να το δούμε) για τη μεγάλη κυβίστηση.

Η Χύτρα

17 σχόλια

  • Aν το κάνει θα ειναι γυρολόγος κατ`εικόνα και ομοίωση των υπολοίπων απομεινάντων του ηγέτη που “την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια” για αλλά μετερίζια!! και πρόδωσε όλον τον “συνδυασμό Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΆ”..

  • Όλοι αυτοί σαν τον Δαβιδοπουλο και τον Καλαμπουκα που τόσο καιρό τα εψελναν στον Μαλουτα και τους δικούς του τωρα δηλώνουν υποψηφιότητα.

    • Ο τίγρης έσωσε τον εθνικό ΒΑΤΕΡΟΥ και τώρα θα σώσει τον Δήμο ΚΟΖΑΝΗΣ σαν και τον τίγρη άνθρωποι μας χρειάζονται περαστικά μας

  • Όλοι αυτοί που αλλάζουν μέτωπα μόνο και μόνο για να είναι με αυτόν που νομίζουν οτι θα κερδίσει τις εκλογές να ξέρουν πως θα το θυμηθούμε στις κάλπες

  • Η καρέκλα είναι ζεστή ας το κάνει και η κάλπη θα τον στήλη σπίτι του.οπως θα στήλη και τους υπόλοιπους αν εσείς μας περνάτε για χαζούς μια φορά εμείς σας περνάμε δέκα..

  • Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά.Αντιφατικός.Καμία σοβαρότητα σε ότι λέει και κάνει ο «Τίγρης». Καρέκλα και μισθός μόνο. Άντε τώρα να εμπιστευτείς τέτοιους υποψηφίους.Θα δει το αποτέλεσμα των πράξεων του στην κάλπη και αυτός.

  • αδελφια ολοι μαζι να τους τελειωσουμε η κοζανη παραπεει και ο μαλουτασ με τα φωτοβολταικα του και τους υποδουλους

  • Εγω δεν μπορώ να καταλάβω Ερρικο με εσας πως είναι δυνατόν να λετε τοσο καιρο ψεματα στον κόσμο για το τι θα κανετε. Καθολου ντροπή?

    • Δηλαδή δεν έχει κάποιος δικαίωμα να αλλάξει γνώμη ?
      Οποίος είναι ενεργός και ασχολείται με τα κοινά δεν έχει και αυτός δικαίωμα σε μια άδεια φωτοβολταϊκά

  • Μητλιαγκα Γιάννη και Κυριακιδη Κώστα μήπως πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία και να κατεβάσετεψηφοδέλτιο ;
    Τα πήγατε πολύ καλά στο ΕΒΕ.
    Χρειαζόμαστε ανθρώπους που έχουν να δώσουν στο Δήμο
    όχι μόνο να πάρουν.
    Τη θέση του δημάρχου τη δίνει αξία και ποιος κάθετε στη
    καρέκλα .
    Παρη αν είσαι υπέρ ΜΑΛΟΥΤΑ δημιουργούνται περίεργες
    σκέψεις ….
    Ο Μαλουτας είναι ένας τελειωμένος συνταξιούχος με τα
    φωτοβολταϊκά μοναδικό ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ !!!

  • Όλοι αυτοί είχαν βάλει τις προηγούμενες εκλογές σε αντίπαλα στρατόπεδα για να φύγει το παλιό ο Μαλουτας ..Ε μετά από τέσσερα χρόνια έγινε το νέο..Άρε φούρκα που χρειάζεστε

  • Αυτόν τον μπούφο τον κολοτουμπα θα ψήφιση ο κόσμος αυτόν τον τσαμπουκά εμείς είμαστε και κανείς αλλος άντε περαστικά μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.