Βουτιές στα δροσερά Γρεβενά! – Καλοκαιρινές αποδράσεις στην καρδιά της Πίνδου (Βίντεο+Φωτογραφίες)

17 Ιουλίου 2023
09:21
Κανένα σχόλιο

Το μαγευτικό Αρκουδόρεμα της Βάλια Κάλντα, οι ειδυλλιακοί Καταρράκτες στο χωριό Μεσολούρι, η εντυπωσιακή Παραλία του Βενέτικου Ποταμού και τα μοναδικά τοξωτά Πέτρινα Γεφύρια, αποτελούν μερικούς από τους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού, με βάση το πλούσιο υδάτινο στοιχείο, που απλόχερα προσφέρει η πανέμορφη γη των Γρεβενών.

Εδώ ο επισκέπτης ανακαλύπτει την ηρεμία, τη γαλήνη και τη δροσιά του ορεινού τοπίου, πλαισιωμένο από πυκνά δάση και κρυστάλλινα νερά και με τον Δήμο Γρεβενών να απευθύνει κάλεσμα σε όσες και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ιδιαίτερες και ανεξάντλητες ομορφιές του τόπου μας.

Για περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες από μνημεία, αξιοθέατα, τοπόσημα και πολλές ακόμη «οάσεις»  του Δήμου Γρεβενών, μπορείτε με ένα κλικ εδώ, να επισκεφθείτε τη διαδικτυακή στήλη “Ταξιδεύω Γρεβενά” της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου μας https://www.dimosgrevenon.gr/, όπως επίσης και την ηλεκτρονική πλατφόρμα http://roadstoculture.eu/el/, η οποία αναλυτικά και εμπεριστατωμένα προβάλλει πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους των Γρεβενών.

Σας Περιμένουμε!

 

 Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=LIpE9qck8Gs

Βάλια Κάλντα-Αρκουδόρεμα

 

https://www.youtube.com/watch?v=lhF7VoW_Wrw

Πέτρινα Γεφύρια

 

https://www.youtube.com/watch?v=rDzoesSRraE

Βενέτικος Ποταμός

 

https://www.youtube.com/watch?v=pZC6Z53ouZM

Καταρράκτες Μεσολουρίου

 

default

default

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.