Με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ο Γιάννης Ιωαννίδης .

17 Ιουλίου 2023
15:35

   Με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και ζω, ανακοινώνω σήμερα την  υποψηφιότητά μου στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

   Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2014, όπου υπηρέτησα το Δήμο Κοζάνης ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΟΑΠΝ για πέντε συναπτά έτη. Από το 2019 είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος , ενώ υπήρξα για οκτώ έτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

   Οι προκλήσεις του μέλλοντος για τον Δήμο μας είναι μεγάλες. Η απολιγνητοποίηση αλλάζει ριζικά το οικονομικο status  και όχι μόνο της περιοχής, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται  χωρίς την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Η Κοζάνη είναι σχεδόν αποκλεισμένη από τα μέσα μεταφοράς (σιδηρόδρομος,αεροπλάνα), οι επενδύσεις έχουν εκλείψει, ενώ μεγάλες εταιρείες (EGNATIA AVIATION ) αποχώρησαν από την περιοχή μας. Ο πολιτισμός μας πληρώνει τις λανθασμένες διοικητικές επιλογές, έχοντας μπει σε μεγάλη εσωστρέφεια, ο αθλητισμός τελματώνει, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για να παρακολουθούν οι Δημότες μας υψηλού επιπέδου διοργανώσεις . Τα τοπικά διαμερίσματα έχουν αφεθεί στην μοίρα τους, με τους Προέδρους να εργάζονται για τα αυτονόητα (κοπή χόρτων ), ενώ τα αδέσποτα έχουν κατακλύσει όλο τον Δήμο.

   Μπορούμε να αλλάξουμε την αρνητική ρότα του Δήμου μας; ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .

Με σχέδιο, σωστό προγραμματισμό,όραμα και όρεξη για δουλειά, θα αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας.

Για ένα Δήμο του  μέλλοντος, για τον Δήμο  Κοζάνης  που πραγματικά αξίζει στους πολίτες.

26 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.