kozan.gr: To 4o eX.P.Festival πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 17/7, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Ιουλίου 2023
22:22

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ Κοζάνης πραγματοποίησε το 4nd Ex.P. Festival στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου.

9 σχόλια

  • Τα ωράρια κοινής ησυχίας προφανώς ισχύουν κατα το δοκούν. Τι κι αν δουλεύει κόσμος αύριο το πρωι. Είμαστε αναγκασμενοι να κοιμόμαστε με κλειστα παράθυρα μεσ τη ζεστη για να μην ακούμε τους θορύβους που κάποιοι ονομάζουν μουσική.

    • Να πας να φτιάξεις σπίτι έξω στα χωράφια τότε αν σε ενοχλεί η μουσική. Μια στο τόσο γίνονται εκδηλώσεις σ’ αυτή την πόλη και σας ενοχλούν κι αυτές.

      • Ξέρετε τι σημαίνει νόμος αγαπητέ μου;;; Νόμος είναι κάτι το οποίο ισχύει για όλους χωρίς αστερίσκους κι εξαιρέσεις. Δεν ήξερα πως οι νόμοι αίρονται μια στο τόσο. Αν κανω κι εγω ενα γλέντι με τη μουσική μια στο τόσο λέτε να μού τη χαρίσει η αστυνομία;;;

  • Έχουν δίκιο οι σχολιαστές που λένε για τις ώρες κοινής ησυχίας που δεν τηρούνται στον συγκεκριμένο χώρο, όχι τοσο την συναυλία μία -δυο φορές τον χρόνο αλλά για την ασυδοσία σε καθημερινή βάση. Και σ’ αυτό φταίει ο Δήμος που κάνει τα στραβά μάτια, δεν πληρώνει φύλαξη και αφήνει τον χώρο να λειτουργεί στον αυτόματο όλο τον χρόνο μετατρέποντας καθημερινα μία ήσυχη περιοχή σε κακέκτυπο της κεντρικής πλατείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.