kozan.gr: Η απάντηση του Δημάρχου Σερβίων στις καταγγελίες του Προέδρου της Κοινότητας Tρανοβάλτου για το νερό στο Φρούριο: “Είσαι ψεύτης και επικίνδυνος για την δημόσια υγεία”

19 Ιουλίου 2023
08:28

 

Η απάντηση του Δημάρχου Σερβίων στις καταγγελίες του Προέδρου της Κοινότητας Tρανοβάλτου (δείτε εδώ) για το νερό στο Φρούριο: “Καλημέρα πρόεδρε. Είσαι ψεύτης και επικίνδυνος για την δημόσια υγεία. Όπως έπρεπε να ξέρεις το νερό του Φρουρίου είναι από τα Ισιώματα εδώ και ένα χρόνο.Δεν υπάρχουν τα νιτρικά στο δίκτυο. Η τελευταία μέτρηση είναι στην εικόνα. Δυστυχώς οι εκλογές που έρχονται είναι το μοναδικό σου κίνητρο.Τρομοκρατείς τους Δημότες χωρίς λόγο”.

 

 

 

18 σχόλια

  • ε ψιτ 3Α 3Κ ΡΕΧΑΓΚΕΛ Ο ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ
    το ποιος είναι ψεύτης το απάντησε ο Τάσος Κακαφίκας πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών όταν είπε στον δήμαρχο ελευθερίου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο: δήμαρχε λες ψέμματα και το ξέρεις. και ο ελευθερίου σιώπησε
    όσον αφορά τα ψέμματα επίσης να μας πει αν στο βόιο οι εκδηλώσεις ήταν δωρεάν, εάν η δεη εξοφλήθηκε μ΄νο στον δήμο σερβίων από το ΚΡΑΆΤΟς ΌΠΩΣ ΈΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΊΔΑΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

  • Άκουγα σήμερα στο κανάλι OPEN τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως δοθήκαν σε κάθε Δήμο 250.000 ευρώ για δημιουργία Ζωνών Πυροπροστασίας επιτηρήσεις και πρόληψης Πυρκαγιών. Από ότι φαίνετε η Δημοτική Αρχή του κ. Ελευθερίου το συγκεκριμένο ποσό θα το διαθέσει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις δωρεάν ‘’άρτου και θεάματος’’ . Ο Θεός να βοηθήσει μην συμβεί κανένα κακό σε όλο τον Δήμο μας. Αυτή είναι η σημερινή αλήθεια της Δημοτικής Αρχής του Καμένου Δημαρχείου και τις κατεστραμμένης Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων.

      • Καλά ο ειδικός επί παντός επιστητού Ελευθερίου δεν είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη “εγώ δεν πείστηκα” για την γέφυρα;

      • Και τα φανάρια τον πειράζανε και δεν πείστηκε από την επισκευή της. Πιο ειδικός δεν γίνετε. Καλή διασκέδαση συνδημότες μου, ραντεβού στις πολιτισμικές εκδηλώσεις.

  • Λέει ο Ντοβολης για τους καλοκαιρινούς μηνες και ο Ελευθερίου βγάζει μέτρηση Μαρτίου…..καλά κάνει και τα γράφει μόνο στο φουμπου να χαίρονται οι δικοί του γιατί στον περαστικό κόσμο έχει κράξιμο!

    • Ετσι όπως τα λες είναι φίλε μου ο Ντοβολης εχει δίκαιο και μιλάει ξεκάθαρα. ο Ελευθερίου ειναι μονο για το facebook και τις εντυπώσεις στα media. Παρουσιάζει μέτρηση του Νερού τον μήνα Μάρτιο και σήμερα είμαστε Ιουλιος προς Αύγουστο … αλλά λίγοι είναι οι αναγνώστες που μπορούν να δουν την δημοσια κοροϊδία και τον εμπαιγμό των Δημοτών που τους κάνει ξεκάθαρα ο Ελευθερίου. Συγχαρητήρια πρόεδρε Ντοβολη.

    • Βέβαια ο Ντοβόλης είπε, αλλά δεν έδειξε, λες να μην έχει τίποτα να δείξει, ποιος ξέρει, θα φανεί!!!!

  • Ο Μουσουρουλης που ειναι;
    Πήρε τη δίκαιη αναπτυξη της Δυτικής
    Μακεδονιας στην πλατη του σαν Αι Βασίλης
    και βρέχει τα ποδια του στις καταγαλανες
    παραλίες της Μυκόνου.
    ” αρχημηνια κι αρχιχρονιά
    του κουλή η απατεωνιά “

  • Αυτή η δημοτική αρχή των Σερβίων είναι ……. σεμινάρια!!!!
    Ξεκινάς από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τελειώνεις στον δήμαρχο!!!!

  • Καταλάβατε γιατί δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί άλλη άποψη από τη δική του ο δήμαρχος και όλο το παρεάκι; Καταλάβατε γιατί άμα έχεις άλλη άποψη σε βρίζουν και σε κόβουν την καλημέρα και σε κάνουν εχθρό τους; Γι’ αυτό ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΡΙΤΣΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!!!!!!

  • Σε καμία περίπτωση δεν ξεκινάς μια ανάρτηση με το όρο “είσαι ψεύτης “. Όταν δεν έχεις τι να πεις επιτηθεσαι.
    Η ανάλυση του Ιουνίου που είναι; όλα αυτά στο τρίμηνο δεν γίνονται;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι