Ο Στέλιος Μάρου, υποψήφιος με τον Γιώργο Τοπαλίδη στο Δήμο Κοζάνης

19 Ιουλίου 2023
19:42

Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον Στέλιο Μάρου έναν συμπολίτη μας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των διεκδικήσεων της περιοχής μας για καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για όλους ,με κατάλληλες συνθήκες εργασίας.  Παρακάτω παραθέτω το βιογραφικό του και την σημαντικότατη  μέχρι σήμερα πορεία του καθώς και τα ενδιαφέροντα και τα προτάγματα του.

Βιογραφικό Σημείωμα- μηνυμα, Στέλιου Μάρου

Συνδημότισσες, συνδημοτές. Είμαι ο Στέλιος Μάρου με καταγωγή από την Φλώρινα και κατοικώ στην Κοζάνη τα τελευταία 32 χρόνια. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζομαι στο Θεραπευτήριο Ν.Σπινάρη Α.Ε.  Είμαι πρόεδρος στο Σωματείο εργαζομένων του Θεραπευτηρίου. Γενικός Γραμματέας στο Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης. Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας. Καθώς και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια. Εκπροσωπώ τα εργατικά κέντρα Δυτ. Μακεδονίας ως μέλος στην Εδαφική Επιτροπή Δ.Α.Μ. Έχω αποφοιτήσει από την Ακαδημία της Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και ως εκπαιδευτής στην Εισαγωγική Συνδικαλιστική Εκπαίδευση. Τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος μου είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και η εκπαίδευση και  κατάρτιση του ανθρωπινού δυναμικού της περιοχής σας στις σύγχρονες δεξιότητες που απαιτούνται με την αλλαγή παραγωγικού μοντέλου των υπό μετάβαση περιοχών μας.

Με σεβασμό προς εσάς θα δώσουμε τον αγώνα αυτό . Με την δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, για να έχουμε έναν καλύτερο Δήμο. Μια Δημοτική Αρχή που να μπορεί να ανταποκριθεί στην ιστορία, στην πολιτιστική κληρονομιά μας αλλά και στις αναπτυξιακές ανάγκες του Δήμου μας.

Σας  ευχαριστώ.

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.