Η απαξίωση των θεσμών (Γράφει ο Νίκος Μπουκουβάλας)

20 Ιουλίου 2023
23:46
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες ,
για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της ίδιας παραθεσμικής συμπεριφοράς εκ μέρους της μείζονος ( Δημοτική Συνεργασία /Β. Κωνσταντόπουλος ) και ελάσσονος ( Στάση Σερβίων / Λ. Σπυρίδου ) αντιπολίτευσης .
Η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων είχε μοναδικό θέμα ” Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Σερβίων ” .
Παρόντες ήταν οι επτά Σύμβουλοι της συμπολίτευσης ( Γέφυρα στο Μέλλον / Χ. Ελευθερίου ) , ένας της μείζονος , μία της ελάσσονος αντιπολίτευσης και οι δύο της Λαικής Συσπείρωσης / Ν. Γεωργακόπουλος ) . Αποτέλεσμα 11 παρόντες και 16 ( ! ) απόντες και λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση .
Οι δυο παρατάξεις δεν μπήκαν καν στον κόπο να εκδώσουν μία ανακοίνωση στην οποία θα ανέφεραν τους λόγους της αποχής τους . Έτσι ο ορκωτός λογιστής που ταξίδεψε απ τη Θεσσαλονίκη και οι δύο λογιστές του Δήμου που ήρθαν απ την Κοζάνη , έφυγαν όπως ήρθαν .
Οι δύο παρατάξεις εκ νέου δυσφήμησαν τον Δήμο Σερβίων με την αδικαιολόγητη , ανεύθυνη , αναξιόπιστη και εν τέλει υπονομευτική συμπεριφορά τους . Οι Δημότες μας εξέλεξαν για να είμαστε παρόντες και όχι σκασιαρχείο Γυμνασίου . Υπάρχει ο βωμός της προεκλογικής σκοπιμότητας , δεν θυσιάζουμε σ αυτόν όμως τη θεσμική τάξη .
Νίκος Μπουκουβάλας
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

20 σχόλια

  • Το ότι ο συγκεκριμένος κύριος γράφει για απαξίωση των θεσμών μας προσπερνάει όλους όσους είδαμε έστω κι ένα δημοτικό συμβούλιο των Σερβίων. Είναι πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου και το έχει απαξιώσει άπειρες φορές

  • Αυτά είπε και μίλησε για απαξίωση ο πρόεδρος των 6 υπέρ στους 27 που μετράτε likes στο δημοτικό συμβούλιο και προσέβαλε δημότες και δημοσιογραφους

  • Ο κ.Μπουκουβάλας είναι ίσως ο μοναδικός πρόεδρος στη Δυτική Μακεδονία που χειρίζεται αριστοτεχνικά την ελληνική γλώσσα.Πραγματικά τον απολαμβάνω στα live του ΔΣ. Σας το προτείνω και σε σας που όταν σχολιάζετε πετάτε βατράχια .

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!!!!!
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΡΑΓΕ LIKES ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΣΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ!

  • Πρόεδρε , αυτό δείχνει ότι κατι δε λειτουργεί σωστά στο Δήμο Σερβίων.Πρώτα πρέπει να προβληματιστεί εσυ που δεν κατάφερες να είσαι Προεδρος όλου του Συμβουλίου για να σας εκτιμούν και να σας σέβονται , αλλά κι ο Δήμαρχος που δεν έχει τη στοιχειώδη επαφή και διάλογο με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων.Πάντως για την πόλωση στο Δήμο φταίτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κρίμα !!!

  • Μίλησε και ο Μπουκ να μας πει για απαξίωση των θεσμών που πρώτος απαξίωσε το ρόλο του μετρώντας καρδούλες και like στο δημοτικό συμβούλιο, βρίζοντας πολίτες και δημότες άλλου δήμου για τις απόψεις τους κλείνοντας τα μικρόφωνα σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους.

  • Ο Κωνσταντόπουλος το ομολογεί σε ανάρτησή του “λόγω καύσωνα” τον κτύπησε δηλαδή η ζέστη κατακούτελα

  • Πρόεδρε , κατι δε λειτουργεί σωστά στο Δήμο Σερβίων εδώ και τέσσερα χρόνια.Δεν υπάρχει στοιχειώδης επαφή του Δημάρχου με τους επι κεφαλής των παρατάξεων. Εσύ δε λειτουργείς ως Πρόεδρος ολόκληρου του Συμβουλίου για να σας σέβονται και να σας εκτιμούν.Ταυτίζεσαι μονομερώς με την πλευρά του Δημάρχου και λιβανίζεις όλες του τις επιλογές , ενώ πρέπει να λειτουργείς ενοποιητικά και αντικειμενικά για ολόκληρο το Συμβούλιο.

    Αν εσύ λειτουργούσες σωστά θα βοηθούσες και το Δήμαρχο να λειτουργεί σωστα. Να θυμάσαι ότι τα πρακτικά τηρούνται και μετα πο χρόνια που θα τα διαβάζουν οι πολίτες κι εσύ , ειδικά εσύ θα ντρεπεσαι!!!!

    Μπορεί τις εκλογές να τις κερδίσετε , αλλα η φθορά σας θα είναι μεγαλύτερη αν δεν αλλάξετε τρόπο λειτουργείας.

    • ΚΑΙ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ
      ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ LIKES
      ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΜ

  • Ρε χαμπερδις μια χαψιά σας έχει ο Πρόεδρος . είναι ο μόνος αναγνωρίσιμος πρόεδρος στη Δυτική Μακεδονία , ξερετε καναν άλλον ;

  • Το 1982-3 νοικιάσαμε 3 κορίτσια απ το Λιβαδερό σε ένα σπίτι στα Σέρβια Στην παρέα μας ο Νίκος ήταν ο πιο εντυπωσιακός , Ντοστογιεφσκι , Νίτσε , Μαρξ και ήταν μόνο α Λυκείου . Μας μάγευε με την φωνή και την έκφραση του . Μόνο δικές του εκθέσεις διάβαζε η φιλολογος μας Στ . Γκ . Έχω χρόνια να τον δω , τον διαβάζω στο fb και μου έρχονται εκείνες οι εικόνες . Νίκο γιατί έμεινες στα Σέρβια ;

    • 1. Τα στενά τιμούν τα πρώτα
      2. Πολλοί έχουν την απορία πώς κατάντησε κάποιος
      3. Δυστυχώς έτσι καταντούν πολλοί που νόμιζαν ότι είναι για μεγάλα πράγματα, θεωρούν εαυτούς σπουδαίους διότι συγκρίνονται συνεχώς μόνο με ελάχιστους
      4. Γεμάτες οι περιοχές σαν τα Σέρβια με ανθρώπους που μόλις κεντρίσουν φαίνεται το πολύ μικρό επίπεδο τους

  • H απαξίωση βρίσκεται στο πρόσωπό σας κ. Μπουκουβάλα. Έχετε μπερδέψει το θεσμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με το γραφείο τύπου του Δημάρχου το οποίο αποτελεί μέγιστη προσβολή προς το θεσμό.
    Επιπλέον, στην ανάρτηση σας αναφέρεστε ονομαστικά σε συναδέλφους !!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!
    Ορίσατε στις 16:30 το μεσημέρι, εν μέσω καύσωνα, Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να σκέφτεστε τους συναδέλφους, σας αλλά μόνο το συμφέρον της παράταξής σας. Γνωρίζετε αν κάποιος συνάδελφος έχει πρόβλημα υγείας η οποία μπορεί να επιδεινωθεί; Γνωρίζετε το πότε εργάζονται οι συνάδελφοί σας; Τονίζω το συνάδελφοι γιατί αυτό πρέπει να είστε στο Δημοτικό Συμβούλιο όλοι ανεξαρτήτως παρατάξεων. Δυστυχώς εσείς είστε μόνο παραταξιακός και απαξιώνετε το θεσμό του προέδρου … Λυπάμαι

  • 6 ψήφοι στους 27 και 7 σύμβουλοι στους 27
    Ευθιξία και φιλότιμο δεν έχετε Μπουκουβάλας;

  • Ο ορκωτός και οι λογιστές γιατί άργησαν τόσο πολύ να βγάλουν ισολογισμό του 2020; Τους πληρώνετε για αυτό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι