Για αδιαφορία στο άλσος του Αγίου Σαράντη στην Κοζάνη κάνει λόγο αναγνώστης του Kozan.gr

21 Ιουλίου 2023
11:08

Απλά αδιαφορία. Μερικές φωτογραφίες από το άλσος του Αγίου Σαράντη που δείχνουν την εγκατάλειψη εκ μέρους του δασαρχείου και του Δήμου Κοζάνης. Φωτογραφίες που δεν αφήνουν περιθώρια αναζήτησης ευθυνών την επόμενη μέρα, όταν όλα τα γίνουν στάχτη. Η πρόληψη δίνει λύσεις και ασφάλεια. Όχι οι κενές απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

 

7 σχόλια

  • Γιατί στον Άγιο Θωμά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη αλλά οτα γίνει το κακό θα είναι πολύ αργά.
    Γενικά την μεγαλύτερη ευθύνη στις πυρκαγιές την έχει η τοπική αυτοδιοίκηση

  • Μάλλον εμπλέκεται και η δασική υπηρεσία (ευτυχώς), οπότε αφού δεν μπορούν οι δημαρχαιοι να το τσιμεντωσουν δεν τους νοιάζει αν υπάρχει. Όλα πράσινα σ αυτήν την πόλη εκτός απ’ το πραγματικό πράσινο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.