Και άλλη Δικαστική Απόφαση που δικαιώνει τους συνταξιούχους για τις αντισυνταγματικές περικοπές των επικουρικών συντάξεων

21 Ιουλίου 2023
11:30
Κανένα σχόλιο

 

Στη σειρά των Αποφάσεων που δικαιώνουν τους συνταξιούχους για τις περικοπές των Επικουρικών Συντάξεων προστέθηκε και μία ακόμη στη φαρέτρα των συνταξιούχων. Η Απόφαση αφορά συνταξιούχους που προσέφυγαν το 2016 και αναφέρεται στην περίοδο από τον Ιούνιο του 2015 έως το Μάιο του 2016 δηλαδή στο γνωστό 11μηνο. Στην Απόφαση αυτή όπως και στις προηγούμενες αναφέρονται τα ποσά που δικαιούται ο κάθε ενάγων και τα οποία θα καταβληθούν εντόκως.

Να σημειώσουμε εδώ ότι εκκρεμούν εκατοντάδες άλλες προσφυγές οι οποίες εκδικάζονται κατά ομάδες συνήθως μετά από επανειλημμένες αναβολές και καθυστερήσεις έως την έκδοση της Απόφασης.

Το Σωματείο μας μαζί με τις άλλες συνταξιοδοτικές οργανώσεις συνεχίζει τον αγώνα για να καταβληθούν επιτέλους σε όλους όσους τα δικαιούνται και να σταματήσει η ταλαιπωρία των συνταξιούχων.

Τα 60 ευρώ που είχαν από λάθος κρατηθεί έχουν δοθεί με εμβόλιμη πληρωμή. Και το αναφέρουμε αυτό επειδή η εν λόγω πληρωμή έγινε εμβόλιμα μετά την πληρωμή της σύνταξης του Ιουλίου και πολλοί συνάδελφοι δεν το είδαν.

Οι Κύριες, οι συντάξεις Χηρείας και το Εφάπαξ εκδίδονται κανονικά και άμεσα. Στις Επικουρικές το πρόβλημα συνεχίζεται και αυτό το διάστημα επεξεργάζονται το Γενάρη του 2020.

Άνοιξε το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά η επιλογή γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια.

Οι δικαιούχοι να κάνουν αιτήσεις μοριοδοτούνται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος:

  • μέχρι 10.000 ευρώ παίρνουν 30 μόρια

  • από 10.000 ευρώ μέχρι 20.000 ευρώ 20 μόρια

  • από 20.000 ευρώ μέχρι 30.000 ευρώ 10 μόρια

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.