Nίκος Καμπουρίδης (Πρόεδρος Πρωτοχωρίου Κοζάνης): “Θα τα πούμε οσονούπω στις κάλπες”

21 Ιουλίου 2023
16:14
Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε υπέρ του Δήμου Κοζάνης. Μετά την ατομική προσφυγή που κατέθεσα κατά των καταλόγων που εξέδωσε ο Δήμος Κοζάνης για τα Τέλη Άρδευσης προηγούμενων ετών εκδόθηκε η δικαστική Απόφαση και είναι ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ !!! Μόλις ενημερωθώ επίσημα θα δημοσιεύσω τα δικόγραφα της Προσφυγής μου και της Απόφασης του Δικαστηρίου έτσι ώστε να καταστούν γνώστες το σύνολο των κατοίκων της Κοινότητάς μας.
Επειδή και οι κρίνοντες κρίνονται έχω την υποχρέωση να σχολιάσω προσωπικά ότι α) τελικά είναι νόμιμο 114 χρήστες του δικτύου άρδευσης που κατασκευάσαμε και λειτουργούσαμε μέχρι πρότινος μόνοι μας υποχρεούνται να καλύψουν το κόστος της λειτουργίας του δικτύου που εξυπηρετεί 200 και πλέον καταναλωτές και β) η αρχή της αναλογικότητας (πληρώνω όταν κάνω χρήση και ανάλογα με την κατανάλωση μου) δεν ισχύει στα αρδευτικά δίκτυα.
Το αν πάσχει ή όχι η συγκεκριμένη δικαστική Απόφαση θα το αφήσω στην κρίση των συμπολιτών μου. Έχω όμως καθήκον να στηρίξω τη νομιμότητα έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται από τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας και γι’ αυτό καλώ όλους όσους δεν έχουν καταβάλλει το χρηματικό ποσό που ορίζει ο Βεβαιωτικός Κατάλογος να το κάνουν εκτός και εάν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν κάποια άλλη δικαστική διαδικασία.
Εκείνο που θέλω να διαβεβαιώσω τους συγχωριανούς μου είναι ότι δεν πρόκειται για όσο διάστημα απομένει μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής θητείας μου να παραδώσω κανένα άλλο στοιχείο ή να διευκολύνω τη σημερινή Δημοτική Αρχή να επεκτείνει τις χρεώσεις και σ’ αυτούς που δεν εμφανίζονται στον Κατάλογο ενώ πιθανά έχουν καταστεί χρήστες. Εξάλλου είναι πλέον και με τη βούλα υπεύθυνοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου για κάθε πτυχή της λειτουργίας των δικτύων.
Τέλος θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο Κοζάνης και τη δημοτική πλειοψηφία για την εδραία αίσθηση δικαίου που τους διακρίνει και την αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς των Πρωτοχωριτών στην πολιτική τους ανέλιξη.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω στις κάλπες.

25 σχόλια

  • Καλά απαράδεκτο. Δεν έπρεπε να πληρώνουν για το αρδευτικό. Γιατί στα άλλα χωριά πληρώνουν; Θέλουν μάλλον άλλη μεταχείριση γιατί είναι από το Πρωτοχώρι

  • Οτι να ναι απο τα μοναδικά χωρια που εξυπηρετεί ο δήμος Κοζάνης και τολμάει ο πρόεδρος και μιλάει έχει τον σκοπό του καί αυτός….

  • Το εξαπτέρυγο του Αδαμίδη ξεσπάθωσε κατά της δημοτικής αρχής, της οποίας είναι ή ήταν για δεκαετίες σάρκα εκ της σαρκός της. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις κάλπες. ΥΓ ξέχασα ο συγκεκριμένος θα γινόταν Γ.Γ. του δήμου Κοζάνης αν εκλεγόταν ο Κωστήκας, χα,χα,χα,χα.

    • Να κατεβεναν με ποιους να υπηρετήσουν το Δήμο Κοζάνης Με αυτούς που τους ενδιαφέρει το προσωπικό οφελος και να κάνουν επενδύσεις φωτοβολταϊκά κτλπ και να μαζευουμε παρέα πιτσιρίκια πασαροντας ρευστο για να κατέβουν σύμβουλοι λυπουμαστε αλλα δεν θα πάρουμε είμαστε περήφανοι τίμιοι θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο ανθρώπινα όχι να προσφέρουμε στην τσέπη μας έχουμε τιμή και αξιοπρέπεια

  • Εσείς προεδρε στο πρωτοχωρι εισαι ενα κρατος μονος σου. Δηλ ολοι εμεις που πληρωνουμε το νερο και το αντιτιμο του ηλεκτρικου ρευματος ειμαστε βλακες κι εσυ ο εξυπνος. Κανε ΤΟΕΒ και χειριστειτε το νερο και την δαπανη μονοι σας

    • Το έργο αυτό έγινε με προσφορές και λευτα του χωριού που δεν βοήθησε σε τίποτα ο δήμος καθώς και η γεώτρηση ειταν πρην γίνει Δήμος Κοζάνης ωραία αφού είναι έτσι το σωστό ας δώσει ο δήμος τα έξοδα για ολλα αυτά τα χρόνια που γινωτανε το αρδευτικό πόσο κόστισε να τα δώσει στην κοινότητα και εμείς θα πληρώνουμε τότε κανονικά και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο ε οχι

  • Οι Πρωτοχωριτες δεν θα πληρώσουν τα σπασμένα τον Κοζανιτών αυτό το έργο έγινε με έξοδα της κοινότητας η γεώτρηση έγινε με έξοδα κοινότητας ότι οφείλει δημόσια πληρονωνται τα υπόλοιπα έσοδα να μένουν στο χωριό για της ανάγκες τον κατοίκων Πρόεδρε Νίκο Μαζί σου ……Συμφωνούμε και θα αγωνιστούμε όπως είπες θα μιλήσει η κάλπη τότε θα καταλάβουν εκεί στο Δήμο τι εστί Πρωτοχωρι Την τελευταία απάντηση θα την δώσουν οι Πρωτοχωριτες τον Οκτωμβριο …..

  • Δεν γνωρίζω τον κ. Καμπουριδη, αλλά αυτό που λέει είναι παράπονο που έχουν πολλοί κάτοικοι χωριών του δήμου, η δημοτική αρχή αυξάνει τα χαράτσια στα χωριά χωρίς να έχει κάνει τίποτε για αυτά, απεναντίας παίρνει ότι μπορεί (π.χ νερό Πολυμύλου)χωρίς να έχει βάλει ούτε φράγκο για την ύδρευση των χωριών. αυτοί που κάνουν κριτική στο0ν πρόεδρο Πρωτοχωρίου, γιατί δεν κοιτούν άλλους τοπικούς άρχοντες που έχουν γίνει όψιμοι υποστηρικτές του Μαλούτα, ιδιαίτερα από χωριά με Α.Π.Ε…..

  • Εντάξει αμα δεν πληρώνω και γω ψηφίζω Καμπουριδη και Κωστάκη. Αλλά κάποτε θα έρθει ο λογαριασμός. Μόνο στην Ελλάδα της πονηριάς αυτά….

    • Ναι τώρα που με το μυαλό τους κάποιοι βάλανε σκοπό να γίνουν πρόεδροι στο χωριό που δεν ξέρουν καν τους δρόμους του χωριού και τον κόσμο του χωριού που μας ήρθαν από το πουθενά που ενδιαφέρθηκαν έτσι στα ξαφνικά για το καλό του χωριού αραγες ??? Η για πρoσωπικο όφελος λόγο εργασίας τους έταξε ο δήμαρχος απόσπαση από άλλη περιοχή στην Κοζάνη και αγάπησαν ξαφνικά το χωριό αυτά τελείωσαν ο κόσμος δεν θα ψηφίσει άσχετους για να καλοβολευονται μερικοί λίγο σεβασμός αξιοπρέπεια περιφανεια και όχι ρουσφέτια και ταξιματα το έχετε ξεφτιλισει το θέμα Το Πρωτοχωρι έχει άτομα δραστήρια που αγαπάνε τον τόπο τους το χωριό τους δεν περιμέναμε να έρθουν να μας διοικήσουν ξενοφερτοι που δεν λένε ούτε καλημέρα και δεν ξέρουν τίποτα από το χωριό

      • Προς Θεού. Συνέχισε να ψηφίζεις αυτόν που αγαπάς αλλά πλήρωνε και τις υποχρεώσεις σου. Τον εξοπλισμό της ΔΕΥΑΚ εγώ, να ξέρεις, τον πληρώνω.

  • Από τη στιγμή που έχουν τοποθετηθεί ρολόγια ύδρευσης αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται η μέτρηση και αναλόγως να γίνει η χρέωση. Προς τί τόσος ντόρος ;

  • Τι λέει; Κατασκευάσανε και λειτουργούν μόνοι τους το αρδευτικό; Πλάκα θα κάνει.
    Μήπως πληρώνουν και το ρεύμα και όλα τα έξοδα;

  • Μην πιστεύετε τους τσάτσους και τους κολαούζους του Μαλούτα.Πέσανε όλοι να απαξιώσουν ένα σπουδαίο έργο που έγινε με πρωτοβουλία και αυτοχρηματοδότηση από τους κατοίκους ενός χωριού που αγανάκτησε να πληρώνει ενάμιση ευρώ το κυβικό στη ΔΕΥΑΚ για να ποτίζει μερικά τετραγωνικά μπαξέ στην αυλή του.Το Πρωτοχώρι τα τελευταία δέκα χρόνια γέμισε με δενδρκαλιέργειες και η γη του πήρα αξία.Αυτά βάλανε στο μάτι τα σαΐνια της Ενότητας και έτρεξαν ν’ αρμέξουν την ξένη αγελάδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.