Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει τον ενεργό πολίτη τoυ Προσηλίου .Δημήτρη Πάσχο

21 Ιουλίου 2023
21:29
Κανένα σχόλιο

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας τον ενεργό πολίτη τoυ Προσηλίου τον κ.Δημήτρη Πάσχο.

Ο φίλος Δημήτρης ήταν ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του πολιτικού εγχειρήματος της “γέφυρας στο μέλλον” και θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο μας.

Ο Μήτσος είναι δραστήριος και δυναμικός, άνθρωπος της δουλειάς και της προσπάθειας, ενώνει τη φωνή του με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε.

Έτσι τώρα ξεκινάμε μαζί με τον Μήτσο νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον με τη “Γέφυρα στο μέλλον”

Καλό κουράγιο και καλό αγώνα σε όλους μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.