Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, το Σάββατο 29/07, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

21 Ιουλίου 2023
18:41

Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της ΚΔΒΚ με μια μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου!

✨ Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ως Δημοτική.

🎙️ Σας καλούμε σε μια μοναδική μουσική διοργάνωση, μια μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, πλαισιωμένο από τη Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τη δυναμική μπάντα οι Ευγενείς Αλήτες.

🎙️ Το Σάββατο 29/07 στην πλατεία Νίκης στις 21:30 γιορτάζουμε μετά μουσικής τα 100 χρόνια Δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης!

👉 Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει και φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, γίνεται η παρέα όλων μας κάθε Τετάρτη μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» στην ΕΡΤ1. Εμπνευστής και δημιουργός της εκπομπής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντά εκλεκτούς καλεσμένους και μοιράζεται πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. «Τρία λεπτά και κάτι» ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Panik Records, με πολλούς σημαντικούς συντελεστές και έναν φρέσκο ήχο που αγκαλιάζει τα λαϊκά της στοιχεία και μπλέκει ομοιόμορφα με τα τραγούδια και την αισθητική του Νίκου.

Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Φέτος, ταξιδεύει έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από τον προσωπικό του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες»

Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”
• Nίκος Πορτοκάλογλου : φωνή, κιθάρα
• Βίκυ Καρατζόγλου : φωνή,
• Βύρων Τσουράπης : μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
• Θανάσης Τσακιράκης : τύμπανα, φωνή
• Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή
• Αλέξανδρος Ζουγανέλης : σαξόφωνο, φλάουτο
• Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή
• Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

12 σχόλια

  • Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ποιός είναι ο σύνδεσμος μεταξύ μιας ιστορικής βιβλιοθήκης και του κυρίου Πορτοκάλογλου;

  • 100 χρόνια βιβλιοθήκης, συναυλία στην πλατεία. Λευκή νύχτα, συναυλία στην πλατεία. Έναρξη αποκριάς, συναυλία στην πλατεία. Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, συναυλία στην πλατεία. Τρομερή ποικιλία στις εκδηλώσεις του δήμου Κοζάνης.

    • Συναυλίες που οι περισσότερες πληρώθηκαν από εταιρεία που μισθώνει δημοτικές εκτάσεις….

      Για ειδικούς συμβούλους πληρώθηκαν πάνω από 800.000 ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια

    • Γιορτή περιβάλλοντος στην πλατεία, γιορτή ανακύκλωσης στην πλατεία, κλπ. Είπαμε όλα στην πλατεία του χωριού ή στην αυλή των μαγαζιών

    • Όταν είσαι ανιψιός… απλά συμφωνείς με τον θείο
      Όταν είσαι ανιψιός μεσολαβείς για φωτοβολταϊκά

      Όταν είσαι θυγατέρα απλά απολαμβάνεις τα δωράκια με θέα την Ακρόπολη

    • Δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής καμία ανάθεση του δήμου ή της βιβλιοθήκης στη διαύγεια. Λες να γίνει αν μας αρέσει και μετά;

    • Τα σπίτια “δωράκια” στις θυγατέρες δεν ανεβαίνουν στη διαύγεια αλλά τα γνωρίζει ο κάθε πολίτης.

  • Η βιβλιοθήκη δυστυχώς έχει καταντήσει αξιοθέατο και ο εορτασμός των 100 χρόνων ευκαιρία για θέαμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.