Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τη στήριξή του σε έξι υποψήφιους Περιφερειάρχες – Ανάμεσά τους η Γεωργία Ζεμπιλιάδου

23 Ιουλίου 2023
15:17

 

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ στηρίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τους εξής έξι υποψήφιους περιφερειάρχες:

Τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής.
Τον Σταύρο Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης.
Τον Χρήστο Παπαστεργίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τον Στέφανο Ζούμπα για την Περιφέρεια Ηπείρου.
Τον Νικηφόρο Παπανικόλα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανακοινώσει τους υποψήφιους/ες που στηρίζει και στις υπόλοιπες περιφέρειες.

47 σχόλια

  • Επισημοποίησε η 3η των εκλογών την κομματική της στηριξη. Γνωρίζουμε το 2ο που είναι ο νυν. Αναμένουμε τον 1ο να τελειώνουμε.

    • Η προσφορά στα κοινά δεν είναι κουραστική. Κουραστική είναι η ναρκισιστική συμπεριφορά του βοϋδα της ΖΕΠ που φαντάζεται ανάπτυξη, καινοτομία, εκατομμύρια επενδύσεις, μόνο στα λόγια, την ώρα που ο Ράσμουσεν αναρωτιέται γιατί δεν αξιοποιούμε τα διαθέσιμα κεφάλαια!!!!

      • Ενώ η κυρία εκτός πραγματικότητας, που το μόνο που ξέρει είναι ο λαϊκισμός και φαμφαρολογία, χωρίς ουσία είναι η “ιδανικότερη¨ για να αξιοποιείσει τα διαθέσιμα κεφάλαια!!!!
        ΕΛΕΟΣ!

        • Άσε τη λάσπη κατά μέρους και πες μου μια φορά που η Ζεμπιλιάδου δεν άσκησε αντιπολίτευση με στοιχεία! Η αξιοποίηση των διαθέσιμων κεφαλαίων είναι δουλειά της περιφερειακής αρχής, και όπως βλέπεις 4 χρόνια τώρα αγρόν αγοράζει!

        • Έχεις θέμα να το κοιτάξεις. Λαϊκισμός και φανφαρολογία είναι αυτά που μας χόρτασε ο ανύπαρκτος της ΖΕΠ. Η Γεωργία μιλάει με στοιχεία που ποτέ δεν τα αμφισβήτησαν οι αστείοι της ΖΕΠ. Τώρα πάμε με τη μόνη σοβαρή υποψηφιότητα! Με την Γεωργία !

  • Ζεμπιλιαδου και Κατανας ειναι λαγοί για να βγει ο Αμανατιδης στον β γυρο . Να χαίρονται τον ρόλο τους

    • Βαταλης ,i Think,μπαταλι ειναι το μεγαλο κουδουνι για τα τραγια ,αυτο που σας εβαλε ο Κατανας στο λαιμο …χαχα αχαχα χα

  • Συμφωνώ αν δεν βάλει ο Αμανατίδης. Αν βάλει να συνεργαστεί η Γεωργία μαζί του και να τελειώνουν με ποσοστό ανω του 60%. Αν βάλει ο Αμανατίδης όλοι ξέρουμε ότι θα είναι 1ος.

    • Παλι 1ος ο Αμανατιδης οπως ακριβώς και στην δημοσκόπηση που έλεγε οτι θα ειναι πρώτος στις βουλευτικές. Μεχρι και ο μητροπολίτης ειπε οτι θα ειναι πρώτος…μήπως εννοούσε για περιφέρεια ?

    • Ο Αμανατίδης πότε ακριβώς κατάλαβε ότι είναι ανίκανος ο Κασαπίδης; Όταν έχασε την καρέκλα; Τέσσερα χρόνια μόνο η Ζεμπιλιάδου μιλούσε. Γεωργία μαζί σου αυτή τη φορά. Το αξίζεις

  • Αναμένουμε και την υποψηφιότητα Αμανατίδη και να δούμε και ποιον θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ και κλείνει το παζλ

  • Μια φορά επιτέλους ας ψηφίσουμε με μυαλό και νηφαλιότητα. Η Γεωργία θα φέρει την αλλαγή στην Περιφέρεια μας που τόσο πολύ την έχουμε όλοι ανάγκη. Η γυναίκα έχει γνώσεις και μπορεί να δουλέψει μεθοδικά για να φέρει αναπτυξιακή πνοή στον τόπο.

  • Συνεργασία αριστερών και κεντρώων δυνάμεων θέλουμε Γεωργία,να φύγει επιτέλους η δεξιά απο κάπου.
    Μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα από τις τελευταίες εκλογές θα κλαίτε.

    • Η Ζεμπιλιάδου ποτέ δεν λαΐκισε.Πάντα μιλούσε με στοιχεία. Μέχρι και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΣΠΑ την δικαίωσε που έλεγε οτι ειμαστε τελευταίοι στο ΕΣΠΑ. Και ο τελευταίος που ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ένωση την Δικαίωσε για το Ταμείο της Απολιγνιτοποίησης που το κοιτάζουν 2 χρόνια και είναι ακόμη στο μηδέν. Μόνο με τη Ζεμπιλιάδου τώρα

  • Γνωρίζει τα θέματα της περιφέρειας άσκησε σοβαρή αντιπολίτευση ας ψηφίσει ο κόσμος χωρίς πολιτικές παρωπίδες. Δεκαπέντε χρόνια ειναι πολλά για την περιφέρεια, σε μια δύσκολη καμπή για την περιοχή.

  • “Σε όλες τις επιλογές τηρείται στο ακέραιο η κεντρική κατεύθυνση της αυτόνομης καθόδου του ΠΑΣΟΚ με υποψήφιους που προέρχονται από τις τάξεις του, ενώ για τις υπόλοιπες Περιφέρειες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.”

    Η συνέχεια του άρθρου.
    Α. έτσι Γεωργία δεν κερδίζεται περιφέρεια, ξεκαθάρισε θα πράγματα.

  • Ούτε Ελπίδα ούτε Χαρης ούτε Γιώργος.Ενα Ναι από τον Αμανατιδη περιμένουμε.Το ότι δεν βγήκε βουλευτής αυτό δεν μειώνει την αξία του.Ειναι κεφάλαιο και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν.Ολους εξάλλου τους γνωρίζουμε.

    • Γιατί πότε μίλησε ο Αμανατίδης; Κεφάλαιο για ποιον είναι ο Αμανατίδης; Για το δικό του συμφέρον μόνο. Τώρα ξύπνησε και θα κατέβει με τον Σαββόπουλο που ακόμη και σήμερα είναι σύμβουλος του Κασαπίδη. Είναι το ήθος της ομαδας Αμανατίδη. Ολα για την καρέκλα.

    • ναι ναι απλά η επήρεια του ψεκασμού θα περάσει την Κυριακή των εκλογών. Μέχρι τότε, να το χαρείτε

  • Η Ζεμπιλιαδου είναι η μόνη που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της ΠΔΜ.Ολοι είδαμε την τεκμηριωμένη αντιπολίτευση που άσκησε όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη γιατί δικαιούμαστε μια περιφερειακη αρχή αντάξια των περιστάσεων και των δυσκολιων της ΠΔΜ.

    • Θα βγει γιατί μόνο αυτή αξίζει. Αργήσαμε δυστυχώς αλλά το καταλάβαμε. Κυρία Ζεμπιλιάδου μην ακούτε κανέναν. Συγχαρητηρια για την παρουσία σας. Μαζί σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.