kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πολλές κρούσεις σε πρόσωπα από το συνδικαλιστικό χώρο της ΔΕΗ αλλά, μέχρι στιγμής, συνεχιζόμενες “πόρτες” στην Ενότητα

24 Ιουλίου 2023
07:19

 

Δε θέλουν να ακούν στην “ΠΑΣΚΕ Σπάρτακος” και γενικότερα στον “Σπάρτακο” για τον Λ. Μαλούτα καθώς δεν ξεχνούν, πως, μετά την εκλογή του, ανέκρουσε πρύμναν στα θέματα της ενέργειας και συμπορεύτηκε, πλήρως, με τον κυβερνητικό σχεδιασμό στο θέμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει προτάσεις σε διάφορα πρόσωπα από το συνδικαλιστικό χώρο της ΔΕΗ, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχει βρεθεί κάποιος που να πει το “ναι”. Στην “Ενότητα’ πάντως συνεχίζουν τις προσπάθειες κι ευελπιστούν πως, ίσως,  κάποιος “τσιμπήσει”.

 

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΕΗΤΖΗΣ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ;
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
    ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΚΕ;
    ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟ;
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ Ο ΜΟΥΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

  • Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σοβαρός άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και να κατέβει με τον μουτο.

    • Όσο και να προσπαθείς, και προσπαθείς σκληρά (στο δίνω), ο Μαλουτας θα κερδίσει γιατί μόνο αυτός μπορεί (παρά τα λάθη του). Για το καλό της πόλης.

      • Εσύ θες δηλαδή να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι απο την πόλη μας εξαιτίας του και να μείνεις μόνο εσύ, το αφεντικό σου και καμμία δεκαριά άλλοι σφουγγοκωλαριοι του…το καταλαβαμε ότι θέλει να μας διώξει για να κάνει την πόλη φωτοβολταϊκο προτεκτοράτο…άιντε στο γραφείο του να πληρωθείς τώρα…

      • Απο το kozan.gr
        Ερώτηση, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινός Λόγος, έθεσε προς τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Ιωαννίδης, ζητώντας μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν τίθεται θέμα σύγκρουσης συμφερόντων . Το δημοσίευμα, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, τιτλοφορείται ως “Μάνα Νερού και για την κόρη του Λάζαρου Μαλούτα – Δυο φωτοβολταϊκοί σταθμοί στην ίδια περιοχή”. Ο Λ. Μαλούτας απάντησε πως δεν υπάρχει καμία σύγκρουση συμφερόντων σε ό,τι αφορά την επένδυση των θυγατέρων του. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

  • Ο μπάρμπα Λάζους θα το καμ΄σκλίτκα…Λίγα είναι τα ψωμιά του..Χωνέψτε το από τώρα…Καμπουρίδης σκίζει παντού ! Πάει ο μούτος με τα χλιάρια να βρει υποψηφίους και τρώει πόρτα..Μόνο τα λαμόγια είναι μαζί του αλλά μετρημένες οι μέρες τους !

  • Ένα υπήρχαν σοβαρές υποψηφιότητες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης θα ήταν λίγοι και μετρημένοι οι συνδυασμοί (βλέπε Πτολεμαιδα)
    Κοζανη μετα τις εκλογές του 15 οι πάντες Δήμαρχοι!
    Όποτε δεν υπάρχει αξιο ψηφοδέλτιο για το λύσιμο των προβλημάτων της πόλης.
    Καληνύχτα Κοζανη…

  • Κάτοικοι της Κοζάνης όλοι μαζί να διώξουμε το κατεστημένο στις πλάτες μας έπεσαν χοντρά παιχνίδια όλοι μαζί να φέρουμε κάποιον άλλον ποιον οποιοδήποτε άλλο εκτός από αυτόν

  • Για το καλό της πόλης

    Δόθηκαν χιλιάδες στρέμματα δημοτικών εκτάσεων με χαμηλό ενοίκιο

    Αφέθηκε η πόλη στο χαλί της γιατί ο τρανός είπε ότι το τελευταίο 3μηνο να φανταξουμε

    Έγιναν συνεργασίες με εξυπηρέτηση ατομικών και οικογενειακών συμφερόντων

    Συνεργάστηκε με οποιονδήποτε αρκεί να γίνουν οι δουλειές του

    Έκανε αντιδήμαρχος για εξυπηρέτηση βουλευτών της ΝΔ ακόμη και ιδιαίτερους γραμματείς όπως ο
    Βαγγέλης
    Δημήτρης
    Μίλτος
    Βασίλης κλπ

    Βολταρε στα γραφεία υπουργών της ΝΔ ζητώντας μόνο ατομικές εξυπηρετήσεις και τίποτα για την πόλη

    Παραμυθιαζε τον κόσμο με το νέο νοσοκομείο

    Είχε κλειστό το ΔΗΠΕΘΕ για 2 χρόνια

    Τι άλλο!!!

    • Λίγα είπες. Το κυριότερο έτρεχε παρακαλούσε παντού όμως απέναντι στον απλό Πολίτη του έπαιζε βαρύ πεπόνι. Δεν υπολόγιζε τον Κοζανίτη, τον έβλεπε σαν το τίποτα. Για δε τα χωριά γύρω σαν σκουπίδια έβλεπε τους κατοίκους τους. Τώρα είναι η ώρα να του το ανταποδώσουν

      • -Ετοιμαζεται να χτίσει κτίριο μέσα στον Δημοτικό Κήπο.

        -Δεν του φτάνει αυτό θέλει να τον ιδοπεδωσει με πίστες σκέιτ και άλλα πολλά μπαρμπουτσαλα για να εξυπηρετήσει 30 άτομα στις πλάτες όλων και να νομίζει ότι έτσι θα φανεί “κοντά στην νεολαία”

        -αφηνει το υπαίθριο θέατρο να καταρρεύσει και κατευθύνει χρήματα ΕΣΠΑ για την παραπάνω καταστροφή, κατεβάζοντας μάλιστα και εισαγγελέα για να το κάνει με το έτσι θέλω..

        -εχω καμμία εικοσαρια θέματα ακόμα να συμπληρώσω και δεν θα χωρέσουν σ ένα σχόλιο…

  • Μαυρόοοοο στον μπαρμπαλαζοοο μαυροοοο στο συνταξιούχο μαυροοοο στον ανύπαρκτο μαυροοοο στο 0 έργο 4 χρόνια χαμένα για την Κοζάνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.