Η Αναστασία Μαλούτα υποψήφια με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη

24 Ιουλίου 2023
14:47

Ονομάζομαι Αναστασία Μαλούτα του Εμμανουήλ και της Μαρίας. Έχω καταγωγή από την Κοζάνη και τη Ροδιανή. Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στην Κοζάνη όπου εργάζομαι στη δική μας επιχείρηση με τη μητέρα μου στο κομμωτήριο «Blue Salon» ως τεχνίτρια νυχιών και μακιγιέρ. Είμαι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Δεληζήση και έχουμε δύο παιδιά, ένα αγοράκι 10 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Ως ελεύθερη επαγγελματίας, εδώ και 14 χρόνια, έχω μάθει να αγωνίζομαι καθημερινά για το καλύτερο και αυτό θέλω και για την πόλη μου που τόσο αγαπώ. Αυτό με έκανε να συμπορευτώ με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

 

15 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.