kozan.gr: Νέα κόντρα Mαγγιρίδη – Κουμτζίδου για τα θέματα πρασίνου και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν (Βίντεο)

25 Ιουλίου 2023
00:53

Νέα αντιπαράθεση σημειώθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης μεταξύ των Αντιδημάρχων Μίλτου Μαγγιρίδη και της Ελπίδας Κουϊμτζίδου, σε σχέση με θέματα πρασίνου και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες στις οποίες προΐστανται (Πρασίνου & Οικονομικών υπηρεσιών). Δείτε τι συνέβη:

 

10 σχόλια

  • Τα πάρκα γύρο από την πλατεία συντάγματος είναι όλα απότιστα έχουν κιτρινίσει τα γκαζόν θα στεγνώσουν και τα δέντρα. Δώστε λίγα λεφτά για την συντήρηση και αφήστε τις ασφαλτοστρώσεις

  • Ντροπή σας που προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε . Όταν χαλάσουνε τά αρδευτικά υπάρχει τρόπος ποτίσματος για τα πάρκα με υδροφόρες.Αλλα.εσεις όχι μόνο δεν είχατε πρόβλεψη για το αρδευτικό αλλά ούτε σκεφτήκατε για υδροφόρες και ξέρετε γιατί γιατί δεν σας νοιάζει τίποτα.Ντροπη και μόνο ντροπή !!

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ Η ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KIEFER Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΑΛΟΥΤΑ

  • Μην ανησυχείτε, έχουν σχέδιο: θα τα τσιμεντώσουν όλα για να μην χρειάζονται συντήρηση. Έτσι θα ενσωματωθεί η υπηρεσία Πρασίνου στην Τεχνική αφού έτσι και αλλιώς λειτουργεί σαν υπηρέτης των ορεξεων της και παραχωρεί τα πάντα (όχι από τώρα,εδω και δύο τετραετίες για να είμαστε δίκαιοι). 15 χρόνια δεν είχαν λεφτά για να ανανεώσουν τις Λεβάντες στον Δημοτικό Κήπο, αλλά βρήκαν 800.000 ευρώ για να κάνουν τσιμέντα και σίδερα στον Κήπο….ας το πάρει χαμπάρι η υπηρεσία Πρασίνου ότι δεν είναι υποτελής της τεχνικής και ότι οφείλει να προστατεύσει τους χώρους που της ανήκουν από την Τεχνική, όχι να τους παραχωρεί. Εκεί είναι η ρίζα του προβληματος που πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να διαφωνήσει και μετά και με τους υπόλοιπους αν χρειαστεί..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.