3η συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής ΔΑΜ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

25 Ιουλίου 2023
10:36

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

α)Τη με α.π. 30330/31-03-2023 (ΑΔΑ: ΡΔΑ546ΜΤΛΡ-ΘΔΩ) Απόφαση εκ νέου σύστασης Περιφερειακών/ Εδαφικών Επιτροπών ΔΑΜ Δυτικής Μακεδονίας & Πελοποννήσου–Μεγαλόπολης και αντικατάσταση της α.π. 19251/01.03.2023 Απόφασης του Διοικητή ΕΥΔΑΜ.

β) Τη με α.π. 76700/10-5-2023 Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας περί «Συγκρότησης Εδαφικής Επιτροπής ΔΑΜ Δυτικής Μακεδονίας».

γ) Τη με α.π. 81143/17-5-2023 Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας περί ορισμού υπαλλήλου για την γραμματειακή υποστήριξη της Εδαφικής Επιτροπής ΔΑΜ Δυτικής Μακεδονίας.

δ) Τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της Περιφερειακής/Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Δυτικής Μακεδονίας.

ε) Την υποχρέωση τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής εντός του Ιουλίου.

Κ Α Λ Ε Ι

Τα μέλη της Εδαφικής Επιτροπής ΔΑΜ Δυτικής Μακεδονίας σε δια ζώσης συνεδρίαση την Πέμπτη 27/07/2023 και ώρα 14:30 στο αμφιθέατρο του Κτιρίου Α΄ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Έγκριση Πρακτικού 2 ης συνεδρίασης.
  2. Παρουσίαση Θυλάκων Καινοτομίας Π.Ε. Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.
  3. Παρουσίαση 2ου Θύλακα Καινοτομίας -Κόμβου Υδρογόνου στην Πτολεμαΐδα.
  4. Συζήτηση επί ένταξης έργων στα χρηματοδοτικά προγράμματα ΔΑΜ.
  5. Σύσταση Επιστημονικής Ομάδας Εργασίας ΔΑΜ. 6. Διάφορα θέματα.

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως το μέλος που τους αναπληροί σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Γεώργιος Κασαπίδης

15 σχόλια

  • Ροδόνερος άντε γεια!!! κανε και εναν 5ο θυλακα βοσκησης με κηπακους και κοτουλες να πας να ησυχασουμε

    • τι λες μωρέ, ο Κασαπίδης πήγε στις συγκεντρώσεις και της Βρυζίδου και του Παπαδόπουλου. Βρήκατε όλοι τώρα ευκαιρία να κατασαράξετε τον Κασαπίδη επειδή δεν σας έκανε χατίρια σε μερικούς και είναι πεντακάθαρος και άνθρωπος ήθους. Ντρόπή σας

    • ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ?? ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ?

      • Και πολυ καλα του εκανε.Μονο Ο Σταθης κατεβαινε υποψηφιος??Δεν λες οτι εξαιτιας του η ΝΔ στην Κοζανη πηγε τοσο χαλια.Μονο δυο εδρες.Ολοι οι βουλευτες πρεπει να τον αμπωξουν.

  • ναι βεβαια φτιάξε κι άλλες επιστημονικές ομάδες χωρίς αντικείμενο στοχο και λόγο υπαρξης για τυπικους λογους και επι της ουσιας τιποτα !

    το λεει και το 5ο θεμα

    υποχρέωση τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής εντός του Ιουλίου
    αλλιως τζουφουτος !

  • Ήττα μεγάλη βλέπω.Δεν το περίμενες νόμιζες ότι θα είσαι συνέχεια με έναν κρατικό μισθό. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις και λίγο έξω σαν ελεύθερος επαγγελματίας να καταλάβεις. Ωραία πέρασες, ταξίδια έκανες μην έχεις παράπονο. Ο κόσμος σε στήριξε πολλές τετραετίες.

  • Κατι σαν αρχαια τραγωδια.Εγραφε ο μεγαλος Αισχυλος στους Περσες. Οταν ανθιζει η αλαζονεια ,βγαζει σταχυ συμφορας και θυμου και ο θερισμος ειναι γεματος δακρυα.Ηρθε οπως καταλαβες η ωρα να θερισεις ο,τι εσπειρες τοσα χρονια.

  • Θυλακες καινοτομίες με κοτουλες και τριανταφυλλα. Τωρα το παιζει τεχνοκρατης ο παρουσιαστης τηλεοπτκης εκπομπής.

  • Με τις επιτροπές δεν απορροφούνται τα κονδύλια αλλά με στελέχωση υπηρεσιών, και πολλή μα πολλή δουλειά. Ο χρόνος τελείωσε. Ο κόσμος το κατάλαβε. Άλλος έβαλε πλώρη και θα πάει την περιοχή μπροστά. Γιώργος κι εκείνος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.