kozan.gr: Τι απαντά, στο kozan.gr, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Σ. Καμπουρίδης, σε όσους υποστηρίζουν πως δεν γνωρίζει, καλά, την αυτοδιοίκηση, δεν ξέρει από διοίκηση, κι εν τέλει δεν κάνει για Δήμαρχος (Βίντεο)

25 Ιουλίου 2023
12:35

Το πρωί της Τρίτης 25/7 συναντήσαμε, στο κτήμα “Κουτούκι”, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Σταύρο Καμπουρίδη, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση των 38 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του. Δείτε τι απάντησε στο kozan.gr και συγκεκριμένα σε όσους υποστηρίζουν πως δεν γνωρίζει, καλά, την αυτοδιοίκηση, δεν ξέρει από διοίκηση, κι εν τέλει δεν κάνει για Δήμαρχος.

 

 

 

Παρακολουθήστε ΟΛΗ τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

24 σχόλια

  • Μπράβο Καμπουρίδη απάντησε σε όλα χωρίς χαρτιά με έτοιμες απαντήσεις μας έδειξες για άλλη μία φορά ποιος πραγματικά είσαι ας το σκεφτούν οι πολίτες και ας αποφασίσουν αν θέλουν μια αλλαγή πραγματική στον τόπο

  • Συγχαρητήρια κοζαν για αυτήν την συνέντευξη που παρακολουθησαμε Είναι αποφασισμένος για το αποτέλεσμα μας το δείξε το είπε το ακούσαμε και εγώ προσωπικά το πιστεύω μακάρι κύριε Καμπουρίδη να είστε γιατί είμαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσετε το πρόγραμμα σας και πάλι συγχαρητήρια στον Κόζαν

  • Αν ο Σταύρος ενωθεί με τον κοκκαλιάρη βλέπω να παίρνουν τον δήμο από την πρώτη Κυριακή.. ο μαλούτας είναι καμένο χαρτί..

  • πολυ πολυ καλος και ξεκαθαρος
    φαινεται πανετοιμος και γνωριζει
    ειναι ψαγμενος και δεν μασαει τα λογια του
    μακαρι οπωσ ειπε να το καταλαβουμε.

    • Ξεκάθαρος;;Όπου πάει τσακώνεται γιατί δεν του κάνουν τα χατήρια.Τον εαυτό του κοιτάει μόνο.Αρκεί να δείτε πως φέρεται σε ανθρώπους που δεν έχει τίποτα να κερδίσει από αυτούς.Μάζεψε ένα σωρό άσχετους με χαμηλό επίπεδο και το παίζει αρχηγός.

  • Ούτε σημειώσεις, ούτε γραβάτες,ούτε κουστουμιες και εφετζιλικια.Απλο λαϊκό παιδί, και μεις μαζί του

    • Δεν θέλουμε λαϊκούς δημάρχους και υποψήφιους.Θέλουμε άτομα με γνώσεις και όραμα.Όχι ψευτοτσαμπουκάδες και λαϊκές για να τραβάνε ψήφους.

  • Το δημαρχηλίκι Σταύρο θέλει γνώσεις.Μάζεψες μερικούς κατακαημένους να κάνεις τι;; Πως θα βοηθήσουν την πόλη;Με φωτογραφήσεις,αιμοδοσίες και γήπεδα ή εκπαίδευση σκυλων;;έλεος δηλαδή.

  • Τι να τον κάνεις το Δήμο ρε Σταύρο;Να έχουμε και λίγη αυτογνωσία.Έψαξες πολύ να βρεις τα άτομα του ψηφοδελτίου σου;Πόσο να παρακμάσει ακόμα ο Δήμος Κοζάνης δηλαδή; Ασχολήσου με τίποτα άλλο.Φιλική συμβουλή.

  • Δε μας φτάνουν τα χάλια μας..ο Σταύρος μας έλειπε τώρα.Μαζέψτε τον..Δεν κάνεις παλικάρι..πάνε για άλλα.

  • Έλα Σταύρο πες την αλήθεια.Για να γελάσουμε το κάνεις ε;Δεν μπορεί να το εννοείς!γελάσαμε αλλά φτάνει τώρα.Πόνεσε το στομάχι μας από τα γέλια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.