kozan.gr: Σε ποιο πολιτικό κόμμα ανήκει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Σ. Καμπουρίδης; (Βίντεο)

25 Ιουλίου 2023
12:40

Το πρωί της Τρίτης 25/7 συναντήσαμε, στο κτήμα “Κουτούκι”, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης Σταύρο Καμπουρίδη, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση των 38 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ποιο πολιτικό κόμμα ανήκει;

Παρακολουθήστε ΟΛΗ τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

13 σχόλια

  • Ο κ. Καμπουρίδης σίγουρα δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία που οι επιλογές της έχουν καταστρέψει τον τόπο μας. Είδε τι έκανε στην Ακρινή

  • ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΑΖΟΥΝ; ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΞΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΙΣΧΥΕΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

    • Όχι αλλά σε σένα του νηπιαγωγείου κοσμήτορα !Ο Σταύρος είναι λαικό και γνήσιο παλικάρι..Εσένα αν σου αρέσουν οι τσιριμπιμ τσιριμπόμ που δεν κάνουν μία , θα συναντηθείτε γρήγορα για να πάτε για καφέ της παρηγοριάς !

      • Άμα είναι λαϊκό και γνήσιο παλικάρι, να πάμε παρέα να πιούμε καμιά ρετσίνα σε κανένα πανηγύρι. Δεν είμαστε να γίνουμε δήμαρχοι εν έτει 2023.

        • νομιζουν οι ανοητοι οτι με τσιτατα γνησιο, λαικο, κ.α. θα μιλήσουν στην καρδια των συνδημοτών μας… φουρκα…

        • Ακριβώς.Για πανηγύρια και μπουζούκια είναι μια χαρά κι αυτός και αυτοί που διάλεξε στο ψηφοδέλτιό του.Όχι για Δήμο όμως.Δε ζούμε στο 1980.Μη μείνουμε όλοι στον τόπο..

    • Σε λαϊκούς τύπους φάση μπουζούκια,μπαρ και δε συμμαζεύεται.Αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς απο αυτούς να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.Έχουν ευτελιστεί όλα πια.Πως θα μιλήσει με τους υπόλοιπους δημάρχους,πως θα συνεννοηθεί;Δε μιλάμε για τους παρατρεχάμενους του..αντιστοίχου επιπέδου..

  • Εσείς προφανώς είστε τους βολεμένους που αναφέρει εφόσον δε βλέπετε τι γίνεται στο Δήμο μας και το άι κιου σας είναι τόσο χαμηλό συνεχίσετε να στηρίζεται το Μαλουντά
    Μάλλοντάκια ήρθε η ώρα σας κοντός ψαλμός αλληλούια

    • Ενώ αμα αναλάβει ο Σταύρος θα σωθούμε όλοι! Ε ρε τι μας περιμένει..Ξεφτίλα σε όλη την Ελλάδα θα γίνουμε.

  • Σταύρο για πολιτική του καφενείου μια χαρά είσαι.Αλλά μέχρι εκεί..θέλει κι άλλα προσόντα για να αναλάβεις δήμαρχος και δυστυχώς δεν τα διαθέτεις.Δοκίμασε για πρόεδρος σε χωριό.

  • Βλέπεις τα άτομα που μάζεψε και δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.Αρχίζω να πιστεύω οτι μας τρολάρει.Αλλιώς δεν εξηγείται..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.