Ξεκινούν οι εργασίες στο ΔΑΚ, ώστε το γήπεδο ποδοσφαίρου να διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη συμμετοχή της Κοζάνης στο πρωτάθλημα της Superleague 2

25 Ιουλίου 2023
14:20

 

Ξεκινούν οι εργασίες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, ώστε το γήπεδο ποδοσφαίρου να διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη συμμετοχή της ομάδα της Κοζάνης  Kozani FC στο πρωτάθλημα της Superleague 2. 

👉 Οι συζητήσεις και ο επαφές με τη διοίκηση της ομάδας συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα.

matiesstasport.blogspot.com/

7 σχόλια

  • Καλές οι φωτογραφίες του επικεφαλής του ανύπαρκτου ΟΑΠΝ,αλλά δεν μας πληροφορεί το από ποιον και πώς θα εκτελεσθούν οι εργασίες,το κόστος αυτών,ποιες είναι οι ελλείψεις του το χρόνο που θα χρειασθεί κλπ
    Μουγγα στη στρούγκα η ισχύουν τα όσα ακούγονται η λέγονται για τα φωτοβολταικα

  • Πόσο ανύπαρκτοι είστε…!
    Γιατί δεν πάτε και λίγα μέτρα πιο πίσω να βγάλετε και εκεί φωτογραφίες;
    Κράζατε τον Ιωαννίδη για το κολυμβητήριο και δεν έχετε κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια.
    Θυμηθήκατε να ρίξετε άσφαλτο πριν τις εκλογές!

  • Το πρώτο βήμα έγινε κατάφερε να δει ο μαλούτας κατά πού πέφτει το γήπεδο μήπως γύρισε το ξέρω το κεφάλι και δει σε τι κατάσταση είναι ακόμα το κολυμβητήριο στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας.. αλλά θα το δει μία και καλή στις 8 Οκτωβρίου.. μπεεεεεεεεεε.

  • Το αστείο θα είναι να την πάρει η εταιρεία τους και να βάλει χρήματα ο Δήμος.

    Επίσης μήνυμα προς τον Πρόεδρο της ομάδας. Οκ ξέρουμε ότι έχει beach bar αλλά ρε φίλε με την παντόφλα σκας μύτη; Βάλε λίγο στυλ στη ζωή σου.

  • Τραγικοί και επικίνδυνοι,όπως και η κυβέρνηση, ανύπαρκτοι σε όλα,σε όλα όμως,από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω,για της επιθέσεις αδέσποτων σκύλων,για ένα κολυμβητήριο το οποίο θα είναι έτοιμο το 2035,για τους δρόμους που θυμήθηκαν τώρα να φτιάξουν,για την ανεργία που στον νομό αγγίζει το 60% και άλλα πολλά. Δυστυχώς ο νομός Κοζάνης είναι ένας μικρός καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας.

  • Πώ πώ τι θα αντιμετωπίσουν τα σωματεία του μπάσκετ του Βόλεϊ και του χάντμπολ άν οι φωστήρες του Δήμου και ο ΟΑΠΝ χρησιμοποιήσουν το κλειστό γυμναστήριο για αποδυτήρια ομάδων διαιτητών και αίθουσα τύπου;Αλλά όταν έχεις το χρήμα τα σωματεία θα κοιτάξουμε; Που θα δίνουν τους αγώνες τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες δεν τους ενδιαφέρει την ομάδα της καρδιάς τους να εξυπηρετήσουν και όλοι οι άλλοι στον ΚΑΙΑΔΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.