kozan.gr: Ο Γ. Αδαμίδης είναι κατά της συνεργασίας, σε τοπικό επίπεδο, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, για τη στήριξη της Γ. Ζεμπιλιάδου – Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

25 Ιουλίου 2023
15:45
Με το ενδιαφέρον στραμμένο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διαπιστώνω μια τάση στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στην Π.Ε. Κοζάνης που επιθυμεί να προκρίνει ενδεχόμενες συνεργασίες σε περιφερειακό επίπεδο. Οι συνεργασίες αυτές δεν μπορούν να στηριχθούν σε μια συγκυριακή ανάγκη βιαστικής και άνευ όρων παράλληλης πορείας με πολιτικούς σχηματισμούς που η επιβίωσή τους στηρίζεται στην πολιτική εξόντωση και μακροπρόθεσμα στην εξαφάνιση των συνεργατών τους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Απαιτούν προγραμματικές συγκλίσεις, δεσμεύσεις και συμφωνίες που στηρίζονται κυρίως στην ιδεολογική συγγένεια και ταυτότητα. Ταυτόχρονα απαιτούν και αμοιβαία συμφέροντα.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις διπλές εθνικές εκλογές που προηγήθηκαν κράτησε μια αδιάλλακτη και εχθρική στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «καίγοντας» τη μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική μεταρρύθμιση της απλής αναλογικής. Έκανε μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στάθηκε απέναντι σε κάθε πολιτική επιλογή του που είχε ακόμη και εθνικό χαρακτήρα. Η Συμφωνία των Πρεσπών που όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνονται όλοι πως ήταν μια τομή στην εξωτερική πολιτική που μας απάλλαξε από πολλά δεινά και προβλήματα, κατασυκοφαντήθηκε και λοιδορήθηκε από τους σημερινούς εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε περιφερειακό επίπεδο.
Η Πολιτική Γραμματεία της οποίας τα λάθη και τις παραλείψεις πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακριβά πρέπει να σταθμίσει προσεκτικά τις καταστάσεις και να σκύψει πάνω από τις απόψεις και τις θέσεις των μελών του κόμματος στην περιοχή.
Κάθε συνέχεια της προηγούμενης τακτικής της προοιωνίζει ανάλογα με τα πρόσφατα δυσμενή αποτελέσματα.

24 σχόλια

    • Σωστός! Σταματά πια να παίζεται το παιχνίδι Κουκουλοπουλου. Συντάξου να τελειώνουμε με τη μόνη ανεξάρτητη υποψηφιότητα νίκης να τελειώνουμε από την 1η Κυριακή. Είσαι άνθρωπος που δεν μασησες πότε σου. Δεν έχουμε χρόνο για μισές λύσεις και τα παρακάλια του ΠΑΣΟΚ.

  • Ευτυχώς που ο κ Κοτζιάς έγραψε βιβλίο 1.000 σελίδων για να αιτιολογησει-δικαιολογησει αυτή τη συνθήκη,αλλά δυστυχώς δεν το καταφερε γιατι αυτή δεν κατοχυρώνει είτε το θέλουμε η οχι ειτε το αποδεχομεθα η όχι τα ελληνικά συμφεροντα

  • Ενώ Γιώργο εσύ για την καρέκλα της ΓΕΝΟΠ του συνδικαλιστή εκλεγόμασταν με την αξία σας τώρα όχι στις συνεργασίες
    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα

  • Έχει απόλυτο δίκιο. Επειδή η Καλλιόπη, ο Μάνος και ο Αποστολίδης έκαναν συμφωνία πριν τις εκλογές για αλληλοστηριξη, θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την παγίδα; Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να παραιτηθεί από τις 21 Μαϊου για ανεπάρκεια.

  • Ας κατεβάσει ο Σύριζα δικό του υποψήφιο και θα δει μονοψήφιο νούμερο στις Περιφερειακές εκλογές. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!!

  • Επιτελους μια καθαρη θεση.Το θεμα ειναι πως η κουμπαρια παιζεται στην Αθηνα κι ο νονος ειναι εκει και γατα.

  • Εσύ κ. Γιώργο με ποιες πολιτικές συγκλίσεις εκλεγόσουν στην ΓΕΝΟΠ? Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!! Άλλος ένας Γενίτσαρος που συμπλέει με την λογική του Πολακισμού. Δυνατά σύντροφοι μπορείτε και χειρότερα.

  • Άλλη μια λάθος επιλογή. Αν κατέβει μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτω από τη Γεωργία. Σίγουρα εσύ συμβουλεύεις και τον Καμπουριδη.

  • Από πότε Γιώργο έχεις άποψη; το τραγούδι που λέιει <> το ξέρεις; έ κανείς δεν σακούει και μην ψάχνεις την ευκαιρία να βγείς πάλι στην επιφάνεια, ε τ ε λ ε ‘ι ω σ ε ς.

  • Γιωρίκα “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, εκτίθεσαι ποικιλοτρόπως και απλά δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο, ΜΟΝΟ ο εαυτούλης σου, έτσι όπως το πας σε λίγο καλημέρα δεν θα σου λένε ούτε σο Πορτοραζ, άντε και η επόμενη πολιτική σου στάση ήδη διαγράφεται ξεκάθαρα !χάρη θα κάνεις και στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ !

  • Τι είναι αυτά που λες και δεν ντρέπεσαι Γιώργο; Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έκαε την απλή αναλογική που ο ίδιος έφερε. Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ είναι υπερ των συνεργασιών αλλά αντίθετα έκανε αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη και ορίστε τα αποτελέσματα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε φίλε Γιώργο την “Ελπίδα” με το σύνθημα η ελπίδα έρχεται… Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Εαν δεν αλλάξετε τώρα στάση το 9% θα είναι το ταβάνι στις επόμενες εκλογές.
    Τέλος, δεν διαφωνεί κανείς πως ο χώρος από τον οποίο αναδείχθηκες, δλδ το ΠΑΣΟΚ, δεν συμφωνεί στις προγραμματικές. Αντίθετα μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ είναι υπερ των προγραμματικών συμφωνιών και συγκλίσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.