Η Περιφέρεια καλύπτει την ανάγκη των τεσσάρων (4) Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. για προμήθεια ψυχομετρικών εργαλείων που αφορούν στην αξιολόγηση και διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών μαθητριών και μαθητών

25 Ιουλίου 2023
20:18
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καλύπτει την ανάγκη των τεσσάρων (4) Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. για προμήθεια ψυχομετρικών εργαλείων που αφορούν στην αξιολόγηση και διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών μαθητριών και μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Γρεβενών, με σχετικές εισηγήσεις των Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών στην οικονομική επιτροπή αιτήθηκαν την έγκριση κάλυψης δαπάνης για την προμήθεια ψυχομετρικών εργαλείων για τα Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. της Δυτικής Μακεδονίας.

Η προμήθεια των ψυχομετρικών εργαλείων WISC-V συμβάλει στην επίλυση ενός σοβαρού κοινωνικού και εκπαιδευτικού ζητήματος που προβληματίζει γονείς και μαθητές.

Η Περιφερειακή αρχή, βρίσκεται κοντά και στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς και κάθε ανάγκη που προκύπτει σε κοινωνικές ομάδες και κλάδους που αφορούν δομές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΘΕΜΑ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.