H παρουσίαση 4 υποψηφιοτήτων του συνδυασμού “Εδώ Κοζάνη” με τον Σταύρο Καμπουρίδη

26 Ιουλίου 2023
06:03

Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση – πρόκληση να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές για τον Δήμο Κοζάνης με τον συνδυασμό Εδώ Κοζάνη του υποψηφίου δημάρχου Σταύρος Καμπουριδης!
Το πείσμα μου και η εσωτερική μου δύναμη μαζί με το όραμα του Σταύρου Καμπουρίδη, το πρόγραμμα του συνδυασμού και η δυναμική των συνυποψήφιων, είναι οι λόγοι που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας!
Ενός Δήμου που έχει δυνατότητες , κοινωνικές δυνάμεις και ευκαιρίες αρκεί να θέλεις να τις κανεις πράξεις για το κοινό καλο!
Ζήτω την εμπιστοσύνη, την στήριξη, την βοήθεια και την  ψήφο σας!
=============================================================
Ονομάζομαι Γιώργος Μελίδης και είμαι 62 ετών. Εχω μια υπέροχη σύζυγο και 2 παιδιά. Είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ όπου εργάστηκα στον τομέα των σκληρών για 32 χρόνια εκ των οποίων τα 21 ως εργοδηγός !!Διετέλεσα πρόεδρος στο Δ.Δ Πολυμυλου απο το 2006 μέχρι το 2010 με πετυχημένη πορεία!

Υπηρξα ποδοσφαιριστής στα τοπικά πρωταθλήματα του νόμου μας για 17 έτη !!Χαίρομαι πολύ που θα είμαι υποψήφιος με τον φίλο και συμπαίκτη μου Σταυρος Καμπουριδης. Εναν άνθρωπο με πολύ όρεξη για δουλειά και πολλές νέες ίδιες που θα φέρουν ουσιαστική ανάπτυξη στην περιοχή μας!
Ζηταμε την εμπιστοσύνη σας στις επερχόμενες εκλογές για να σταματήσει επιτέλους η κατηφορική πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας σε όλους τους κλάδους του!
====================================================
Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου να ασχολείται με οποιοδήποτε τομέα της πολιτικής, όσοι με ξέρουν σίγουρα μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Ουδέποτε πίστευα πως μπορώ να υποστηρίξω ή να ακολουθήσω τα χνάρια αυτά.
Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το τολμήσω είναι γιατί το όραμα του Σταυρος Καμπουριδης θα ήταν σίγουρα ο μόνος τρόπος να σώσουμε τον τόπο μας . Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αναζωογονήσουμε και να στηρίξουμε ξανά την Κοζάνη , εάν δε το κάνουμε τώρα ΕΜΕΙΣ, η επομενη γενιά δε θα είναι σίγουρα εδώ για να το κάνει . Είμαστε στο χείλος της εξαφάνισης του νέου κόσμου στην Κοζάνη, και όχι άδικα.
Εάν πιστεύουμε εμείς πως μπορούμε να φέρουμε πίσω τους ανθρώπους μας που έφυγαν και να κάνουμε την Κοζάνη μας ξανά σπουδαία , τότε σίγουρα μπορείτε να μας στηρίξετε και να το δείτε έμπρακτα και εσείς!
======================================================
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι οι γνώσεις μου πάνω στην τεχνολογία και τον προγραμματισμό θα βοηθήσουν ώστε να κάνουμε τον δήμο μας πιο σύγχρονο και οι δημότες να απολαμβάνουν τις ψηφιακές ευκολίες που μπορούμε να κατασκευάσουμε.
Είμαι προγραμματιστής με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας. Έχω εργαστεί σε μικρά και μεγάλα projects, έχοντας δει από πρώτο χέρι πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ο δήμος μας πρέπει να αξιοποιήσει την τεχνολογία για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
Πέραν του ολοκληρωμένου προγράμματος του συνδυασμού μας που έχει αναρτηθεί ήδη και συμπεριλαμβάνει όλα τα μείζονα θέματα που ταλαιπωρούν τον δήμο μας εδώ και δεκαετίες,
αν εκλεγώ, θα επικεντρωθώ στην δημιουργία των ακόλουθων υπηρεσιών :
• Θα αναπτύξω ένα σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης αναφορά βλαβών και προβλημάτων που θα επιτρέπει στους δημότες να δηλώνουν προβλήματα που εντοπίζουν στον δήμο μας κάνοντας χρήση το κινητό τους τηλέφωνο, ανεβάζοντας φωτογραφίες , περιγραφές αλλά και το στίγμα του προβλήματος, δίνοντας όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες στα συνεργία του δήμου μας ώστε να μπορούν να επεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά ενημερώνοντας σε πραγματικό χρόνο τους πολίτες για την εξέλιξη των εργασιών.
• Θα δημιουργήσω μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους δημότες να επικοινωνούν με τον δήμο και να υποβάλουν αιτήσεις για υπηρεσίες.
• Θα προωθήσω την ψηφιακή εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων του δήμου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
• Θα αναβαθμίσουμε την καλύτερη πρόσβαση τον πολιτών στο διαδίκτυο μέσω των δωρεάν HOTSPOT του δήμου μας στους δημόσιους χώρους.
Πιστεύω ότι οι δημότες της Κοζάνης αξίζουν έναν σύγχρονο δήμο που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.
Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όλων εσάς, περιμένοντας τα μηνύματα σας για προβλήματα του δήμου μας που σας ταλαιπωρούν και θέλετε να δώσουμε άμεση λύση, θα είναι προτεραιότητα μας να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να λύσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.
Ελπίζω πως και εσείς θέλετε έναν δήμο τεχνολογικά προηγμένο όπως τον οραματίζομαι και θα ήμουν ευγνώμων για την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 #ΚοζανηCity #ΕδωΚΟΖΑΝΗ #ΣταύροςΚαμπουρίδης #Συγχαρητήρια #κοζανη

4 σχόλια

  • Πρώτη φορά ακούω από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, το όραμα του για το αντικείμενο που γνωριζει και το τι θέλει να προσφέρει στον Δήμο και όχι γενικά λόγια “θα προσπαθήσω για το καλύτερο, με την βοήθεια την δική σας θα πάμε μπροστά” και άλλα πολλά. Αναφέρομαι στον Παντελή τον καπλανογλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.