kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συνεργασία με Γ. Ζεμπιλιάδου ή αυτόνομη κάθοδος στις περιφερειακές εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Κ. Πασσαλίδη, οι δύο προτάσεις που “έφυγαν” για την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

26 Ιουλίου 2023
09:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τις ακριβείς πτυχές της χθεσινής συνεδρίασης του άτυπου περιφερειακού Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τη στάση του κόμματος στις Περιφερειακές εκλογές στην Δ. Μακεδονία, η  απόφαση ελήφθη και περιλαμβάνει δύο σκέλη. Η μία πρόταση, η οποία όμως συγκεντρώνει πάρα πολλές διαφωνίες κι αντιδράσεις από τοπικά στελέχη του κόμματος, όπως για παράδειγμα από τους Γ. Αδαμίδη, Θ. Καρυπίδη, Κ. Πασσαλίδη, Σ. Βατάλη, είναι εκείνη της στήριξης και της συμπόρευσης με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και την Γ. Ζεμπιλιάδου. Η δεύτερη πρόταση είναι εκείνη της αυτόνομης καθόδου με επικεφαλής τον Κ. Πασσαλίδη ο οποίος αν κι αρχικά δεν επιθυμούσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, βλέποντας το αδιέξοδο, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνη που θα πάρει την τελική απόφαση, πιθανότατα αύριο Πέμπτη 27/7, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά αλλά και την επόμενη μέρα, να δείχνει  ιδιαιτέρως προβληματική, αφού από τη μία μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Γ. Ζεμπιλιάδου δεν θα έχει την καθολική στήριξη των τοπικών στελεχών, ενώ και στη δεύτερη περίπτωση μια αυτόνομη κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ,  λαμβανόμενου υπόψιν του ελάχιστου χρόνου που απομένει για την κατάθεση του ψηφοδελτίου αλλά και της δύσκολης συγκυρίας για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν προμηνύει καλά αποτελέσματα.

Η Χύτρα

27 σχόλια

    • Ενώ η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν θα πάρει την κατηφορά,ειδικά αν σε κάποια εκλογικά τμήματα λείπουν εκλογικοι αντιπρόσωποι των μικρότερων κομμάτων εκτος του κόμματος των Αρίστων.

    • Ενώ η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν θα πάρει την κατηφόρα,ειδικά αν σε κάποια εκλογικά τμήματα λείπουν εκλογικοι αντιπρόσωποι των μικρότερων κομμάτων εκτος του κόμματος των Αρίστων

    • Προφανως οταν υπαρχουν δεξιοβολεμενοι και παραπλημενοι ραγιαδες που δινουν 41 τακατο στον γιο του αποστατη που διελυσε τα παντα τοσο το σοι του οσο και το συνονθυλευμα των Πατσηδων που θελει να λεγεται και κεντρο-δεξια λογικο ειναι να ειναι τελευταιοι και κατα ιδρωμενοι. Ο ραγιαδισμος δεν αλλαζει σε τουτο τον τοπο.

    • Σουρδε οταν δεν θα εχεις να φας να θυμασαι τους λυκους και τον φιλο σου τον κουλακο που θα σε κανει να χασεις τα αυγα και τα πασχαλια.
      Περαστικα!

  • Εσυ είσαι ένας αφελής ή βαλτός πασοκος , που ακόμα δεν αντιλήφθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ που κάποτε ήταν αυτοκρατορία , κατερευσε κάτω από τα κρίματα και τα πολιτικα εγκλήματα που διέπραξε και φτωχοποίησε τη χώρα μαζί με τη Ν Δ.

    • Οτι να ναι…
      πρωτον δεν ειναι πασχαλιδης αλλα πασσαλιδης
      και δευτερον που βγηκε και δεν τον βλεπουμε
      η Βεττα βγηκε ξανα απο τον Συριζα
      ουτε τα βασικα δεν ξερετε μου θελετε και κριτικη.

  • Αν κεντρικα πήρε απόφαη ο ΣΥΡΙΖΑ να ενωθεί με ΠΑΣΟΚ τότε με Ζεμπιλιαδου. Αν όχι τοτε αυτονομα. Απλά τα πράγματα. Τον Καρυπίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ τον έβριζε. Ξεχνιούνται αυτα;
    Άλλωστε αρκετα στελέχη της Ζεμπιλιάδου θα πάνε με Αμανατίδη που θα είναι και ο νικητής. Αν δεν κατέβαινε ο Αμανατίδης τότε θα έπρεπε να γίνει ένα προγραμματικό πλάισιο. Τώρα μόνη διέξοδος ηα υτόνομη κάθοδος.

  • Μπράβο στον Πασσαλιδη που αν και τον πολέμησε το ίδιο του το κόμμα με τους τοπικούς μηχανισμούς, μπαίνει μπροστά ως απλός στρατιώτης.

  • Πασσαλιδηςο νεος περιφερειαρχης.Γνωριζει τα προβληματα της δ.μ.και μπορει να τα λυσει.Το πασοκ μας πολεμησε στις εκλογες,τωρα θελουμε συνεργασιες;Η μη καθοδος θα δειξει πως δεν εχουμε μελλον.

  • Κ. ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ ΟΛΟΤΑΧΏΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΜΑΝΑΤΊΔΗ . ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΤΟΝ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ; ΤΟΝ ΆΛΛΟΤΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ο Πασσαλίδης λέει στο βιογραφικό του ότι αποφοίτησε από πανεπιστήμιο . Μπορεί να αναρτήσει το πτυχίο του στην σελίδα του ; Η λέει παραμύθια ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.