«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» πήγαν στο Τριγωνικό

26 Ιουλίου 2023
12:11

Με κριτική διάθεση υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου, οι δημότες του Τριγωνικού, θέλοντας άμεσα να του εκφράσουν τους προβληματισμούς γι αυτά που δεν έγιναν και να ενημερωθούν για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στον μελλοντικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος υπενθύμισε στους κατοίκους του Τριγωνικού πως κατά την διάρκεια της δικής του θητείας, λύθηκε το πρόβλημα της ύδρευσης που για χρόνια ταλαιπωρούσε την περιοχή, ανέφερε τις παρεμβάσεις που έγιναν και αφορούν την καθημερινότητα,την κατασκευή νέας παιδικής χαράς αλλά και στο μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στον Δήμο Σερβίων συνολικού προϋπολογισμού 6.500.000 ευρώ και αφορά τα ψηφιακά υδρόμετρα και την τηλεμετρία.

Μίλησε για τα οφέλη της αγροτικής οδοποιίας και την αναπτυξιακή της αξία σε ερωτήσεις δημοτών σχετικά με την απασχόληση των νέων και τον πρωτογενή τομέα.

Ενω ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας για τον καθαρισμό των οικοπέδων και ενημέρωσε τους παριστάμενους για την όλη διαδικασία.

 

11 σχόλια

  • δυστυχώς ο δήμαρχος ήρθε στο Τριγωνικό οχι για να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων αλλά για να εκθειάσει τα έργα που έγιναν κατά την διάρκεια της θειτεια του στον υπόλοιπο Δήμο..

  • Ποτέ άλλοτε δεν πήγε Δήμαρχος εν ενεργεία στις Κοινότητες να ακούσει τους δημότες του.
    Δήμαρχος που δεν φοβάται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους, για να ακούσει τα παράπονά τους.

  • Η συγκέντρωση στην πλατεία. Όπως και στην Ελατη. Όπως στο πολυραχο, στο πλατανορευμα στο Λιβαδερό. Χωρίς παραγγελίες καφεδων
    Στο Μικρόβαλτο η συγκέντρωση έγινε σε καφενείο δίπλα στην πλατεία! Στο τριγωνικό έχει καφενεια οπως και στα άλλα χωριά που αναφέρθηκαν
    Τα συμπεράσματα είναι απλα

  • Τα παραποβα στον δήμαρχο, πότε θα πάνε στο “χωριό”

    της Αυτοκριτικης;
    Παραμυθάδες εεεεε παραμυθαδες!!!

  • Τουλάχιστον ο Δήμαρχος δεν φοβάται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους.
    Οποιος θέλει μπορεί να πάει και να του πει το πρόβλημά του, δεν τον εμποδίζει κάνεις, αλλά εσείς κρύβεστε σαν τις μουσίτσες εδώ πείσω από την ανωνυμία.

  • Παραμύθια της Χαλιμάς είπε ο δήμαρχος. Το πρόβλημα του νερού στο Τριγωνικό λύθηκε το 2008 με νομάρχη τον Δακη και πρόεδρο τον Β. Βακουφτσή. Στην συνέχεια ο Κοσματοπουλος ένταξε στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το έργο της αντικατάστασης του δικτυου και ο σημερινός δήμαρχος το υλοποίησε.
    Το πρόβλημα του νερού του Πολυρραχου λύθηκε το 2012-13, με δήμαρχο τον Β. Κωνσταντοπουλο και πρόεδρο Πολυρραχου τον Ι. Καραγιάννη, όταν και συνδέθηκαν οι δύο δεξαμενές νερού με νέο αγωγό.

  • Βρε ο παραμυθάς Κωνσταντόπουλος είπε ότι ο Δήμαρχος θα έπρεπε να σπάσει τα 6.000.000 της τηλεμετρίας και να κάνει 3 αρδευτικά των 2.000.000. Κουτόχορτο ίσα με το γόνατο δηλαδή.

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμαρώνει για το έργο όπως το λέει της ψηφιακής υδρομετρισης, αφού στο τέλος σαν πράξη είναι πρόδρομος της ιδιωτικοποιησης του νερού το νερό με κάρτα δηλαδή

  • Με τα ψέματα δεν κάνεις τίποτα ελευθερίου. Ο εγωισμός σου και η αλαζονεία σου θα σε στείλουν σπίτι σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.