Με κριτική διάθεση υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου, οι δημότες του Τριγωνικού, θέλοντας άμεσα να του εκφράσουν τους προβληματισμούς γι αυτά που δεν έγιναν και να ενημερωθούν για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στον μελλοντικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος υπενθύμισε στους κατοίκους του Τριγωνικού πως κατά την διάρκεια της δικής του θητείας, λύθηκε το πρόβλημα της ύδρευσης που για χρόνια ταλαιπωρούσε την περιοχή, ανέφερε τις παρεμβάσεις που έγιναν και αφορούν την καθημερινότητα,την κατασκευή νέας παιδικής χαράς αλλά και στο μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στον Δήμο Σερβίων συνολικού προϋπολογισμού 6.500.000 ευρώ και αφορά τα ψηφιακά υδρόμετρα και την τηλεμετρία.

Μίλησε για τα οφέλη της αγροτικής οδοποιίας και την αναπτυξιακή της αξία σε ερωτήσεις δημοτών σχετικά με την απασχόληση των νέων και τον πρωτογενή τομέα.

Ενω ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας για τον καθαρισμό των οικοπέδων και ενημέρωσε τους παριστάμενους για την όλη διαδικασία.