Μήνυμα της Διευθύντριας και των εκπαιδευτικών του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

27 Ιουλίου 2023
13:34
Κανένα σχόλιο

 

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης συγχαίρουμε ολόψυχα τις μαθήτριες   και τους μαθητές του σχολείου μας για την επιτυχία εισαγωγής τους στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή τους.

Στις μαθήτριες και στους μαθητές που ο αγώνας τους δεν ευοδώθηκε επιθυμούμε να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους υπενθυμίσουμε ὀτι πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή εναλλακτική επιλογή. Άλλωστε, η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας που νικητής θεωρείται αυτός που δεν παραιτείται.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.